Get Adobe Flash player

Ispod vjenčanice...

01Kod pripreme vjenčanja sva pažnja nam je usmjerena na vjenčanicu i donje rublje pada u drugi plan, iako je jednako važno kao i vjenčanica.

Kada platite haljinu nekoliko tisuća kuna, a ispod nje nosite svakodnevno donje rublje koje imate godinama, to baš i ne pristaje zajedno.

Svadbeno donje rublje napravljeno je s namjerom kako bi popravilo male nedostatke i učinilo da vjenčanica stoji onako kako bi trebala. Nakon što ste odabrali haljinu krenite u potragu za rubljem. Ako ste odabrali haljinu s velikim izrezom na leđima, sigurno je da nećete ispod nje nositi korzet, jer će se vidjeti. Zato unaprijed planirajte i kakvo rublje želite, te imajte to na umu kada birate haljinu. 02

Ako imate haljinu s ramenima, odaberite grudnjak s naramenicama, jer će on puno bolje podići vaše grudi i tako vaš dekolte učiniti savršenim. Naročito preporučamo djevojkama s većim grudima kako ne bi došle u neugodne situacije s padanjem grudnjaka.

Uz odgovarajući grudnjak poželjno je kupiti i gaćice koje će odgovarati s ostatkom rublja. Najvažnije je da budu udobne, a zatim probajte naći takav model koji će ocrtavati najmanje tragova na vašoj haljini. Posljednja stvar koju želite je da, dok idete prema oltaru svi gosti vide obrise vaših gaćica. Problema s tim neće imati djevojke koje odaberu široki model vjenčanice.
03

 

Vaš dan vjenčanja je poseban dan, te stoga nemojte štedjeti niti na čarapama. Uklopite ih u ostatak donjeg rublja.

Ispod vjenčanice izgledajte savršeno! Nakon svadbe, u spavaćoj sobi, iznenadite supruga, kao što ste ga iznenadili i kad Vas je prvi put vidio u vjenčanici.

Još jedan razlog da ne štedite na donjem rublju! Ono ostaje u Vašem vlasništvu i možete ga obući bilo kad, te se sjetiti svog savršenog dana iz snova.

04

foto_kutak_468x80_02