Get Adobe Flash player

Ukrasite svadbenu tortu cvijećem!

01Svadbene torte mogu biti raznih veličina i stilova ovisno o ukusu i budžetu mladenaca. Ukrasiti tortu cvijećem popularan je odabir mnogih mladenaca. Tako ukrašena torta biti će ukusna i lijepa u isto vrijeme. Osobe zadužene za cvijeće i za tortu trebale bi surađivati kako bi pronašle idealno rješenje ukrasa za tortu koji će se uklopiti u cjelokupnu temu vjenčanja. Oni će Vam pomoći da tortu ukrasite jestivim ili svježim cvijećem. Prvo na što morate obratiti pažnju je stil vjenčanog buketa, ali budite oprezni i nemojte koristiti otrovno cvijeće. Većinu cvijeća se može koristiti za ukrašavanje svadbene torte kao ukras. Cvjetni ukrasi na svadbenoj torti trebali bi odgovarati ostatku cvjetnih aranžmana koji se koriste tijekom ceremonije vjenčanja. Možete koristiti posebne držače za tortu ili cvijeće možete umetnuti izravno u tortu. Vaša cvjećarka će naći savršeno rješenje za lijep izgled svadbene torte.


Ruža je cvijet koji se obično koristi za ukrašavanje svadbene torte, ali možete koristiti i petunije, orhideje, narcise ili ljiljane. Svo ovo cvijeće je divan i elegantan ukras za tortu a istovremeno pristupačno što se tiče vašeg vjenčanog proračuna.
02

Kako možete ukrasiti svoj kolač s cvijećem? Postoji nekoliko mogućnosti koje treba uzeti u obzir kada se pokušava pronaći rješenje. Možete ih staviti na vrh svadbene torte, između katova torte, možete stvoriti svoje slojeve od cvijeća, ili možete koristiti lijepu kaskadu s vrha torte prema dnu, a možete koristiti i latice cvijeća na torti kao ukras. Cvijeće će Vašoj torti pružiti predivan izgled.

Ako ste se odlučili ukrasiti svoju tortu s cvijećem, morate obratiti pažnju na važan aspekt: ​​morate koristiti dominantan cvijet iz vašeg svadbenog buketa.
03

Vjerujemo da će se torta sviđati Vama i Vašim uzvanicima. Cvjetni ukrasi su sve više i više popularni zbog svoje ljepote i elegancije. Oni torti daju posebnu romantičnu atmosferu. Tražite različite  stilove svadbene torte kao što su romantične, tropske ili elegantne. A u slučaju da ne možete donijeti odluku, samo zamislite kako sjedite na vjenčanju za stolom i uživate s mladoženjom i drugim svatovima. Koja torta bi bila najbolja svadbena torta za vas? Prekrasne fotografije na internetu će vam pomoći donijeti odluku. Vaša kreativnost može biti beskonačna. Učinite je ukusnom, predivnom i nezaboravnom!

 

04

foto_kutak_468x80_02