Get Adobe Flash player

Kakve nokte imati na vjenčanju?

01
Kakve nokte imati na dan vjenčanja? Ako pitate majstore manikure, dobit ćete jedan odgovor: Francuska manikura. Ovo je tradicionalni izbor za mladenke zbog svoje elegancije, jednostavnosti i čistog izgleda.

Svijetlo roza ili bež boja se nanosi na nokat, a vrhovi noktiju su bijeli. Francuska manikura na noktima je ono što su biseri na vratu.  To su klasici koji nikada neće izaći iz mode, a oni uvijek izgledaju profinjeno i otmjeno.

 

02

Međutim, današnje mladenke opredjeljuju se za nešto malo drugačije. To i ne čudi, jer se današnja vjenčanja udaljavaju od uobičajene  ceremonije i parovi nastoje uključiti što više svoje osobnosti na taj veliki dan. Neke mladenke misle da je kontrast između prirodne boje nokta i bijelog vrha kod francuske manikure previše oštar. Zbog toga se odlučuju cijeli nokat lakirati nekim neutralnim ili bež lakom. Time svakako dobivamo nježniji učinak od onoga što nam daje francuska manikura.

03

Druge pak mladenke stavljaju upravo nijanse tamnijih boja, kao što su tamno ljubičasta, te hrabre nijanse, poput crvene i tamnocrvene. Te nijanse su postale sve popularnije i mogu biti savršena nadopuna ostalim bojama na vjenčanju.


Mnoge mladenke se opredjeljuju za nijanse koje se slažu s bojama u njihovom buketu, nježno roza, nježno lila…
Više nema tabua što se tiče boja noktiju na vjenčanju. Možete slobodno isprobati nijanse koje možda ne biste stavili nikada ranije. U svakom slučaju pitajte za savjet majstora manikure i sve to isprobajte ranije, prije svog velikog dana.

04

Bez obzira za koju boju se odlučite na noktima stručnjaci se slažu u dvije stvari: nokti trebaju biti kraći, a ruke uredne i njegovane.
Kraći nokti su sve popularniji iz razloga jer je s njima puno lakše obavljati svakodnevne poslove, a i izgledaju urednije. Bilo da se odlučite za narančaste, tamno ljubičaste ili bež, cijeli dojam će uništiti neuredna kožica oko noktiju. Prije vjenčanja, vodite brigu o svojim rukama i noktima kako bi bili sigurni da će na dan vjenčanja izgledati najbolje. Prepustite svoje ruke u ruke stručnjaka.

05

 

foto_kutak_468x80_02