Get Adobe Flash player

6 ideja za bacanje svadbenog buketa

01

Na tradicionalnim vjenčanjima, bacanje svadbenog buketa znači da će djevojka koja ga uhvati biti sljedeća koja će se udati.

Danas, sve neudate djevojke vole uhvatiti svadbeni buket, ne zato što vjeruju da će biti sljedeće koje će se udati, već zato što im se sviđa da imaju nešto što je pripadalo mladenki. Da bi bacanje svadbenog buketa bilo još zanimljivije, pomoći ćemo Vam s nekoliko zabavnih ideja.

 

 

1.Napravite poseban trenutak za djecu

Ako će na svadbi biti puno djece, napravite poseban trenutak za njih tijekom bacanja svadbenog buketa. Prije nego što mladenka baci svoj vjenčani buket svim djevojkama, mogla bi iznenaditi djevojčice tako što će za njih pripremiti neki manji buketić ili plišanog medu koji će im baciti. Djeca će ovim činom biti vrlo sretna.

02

2.Uključiti sve goste

Zašto ograničavati bacanje buketa samo na neudane djevojke? Uključite sve goste, muškarce, žene, slobodne, u braku, mlađe, starije… To će biti vrlo zabavan trenutak na svadbenoj svečanosti.  Takav način bacanja buketa pogodan je za manja vjenčanja.

03

3.Samo dečki

Želite li spektakularne fotografije i uistinu zabavan trenutak? Umjesto bacanja vjenčanog buketa slobodnim djevojkama, bacite ga svim slobodnim momcima. To će sigurno biti nezaboravno i vrlo zabavno bacanje svadbenog buketa!

04

4.Zamijenite se

Prema tradiciji, mladoženja baca mladenkinu podvezicu dečkima, a mladenka buket djevojkama. Zašto se ne zamijenite? Mladoženja može baciti  svadbeni buket djevojkama, a mladenka podvezicu dečkima. To je vrlo zabavno i originalno!

05

5.Plesati na zabavnu muziku

Svaki trenutak je uvijek dramatičniji ako u pozadini svira glazba, stoga odaberite neku zabavnu i veselu muziku koja će svirati tijekom bacanja buketa, a mladenka i djevojke mogu i zaplesati. Odlična zabava i lijep dodatak video snimci s vjenčanja!

06

6.Dodijelite nagradu za svadbeni buket

Ako želite da svi sudjeluju u bacanju svadbenog buketa, smislite nagradu za njega! Recite muzičarima kada objave bacanje buketa da najave i nagradu vezanu za to ili možete ostaviti da to bude iznenađenje. To može biti ples s mladenkom ili mladoženjom, pjevanje, boca vina, neki mali poklončić… na Vama je da smislite nešto... Ako muzičari najave neku zgodnu nagradu, gosti će se više otimati za buket, što će opet izazvati puno smijeha i zabave.

07

 

foto_kutak_468x80_02