Get Adobe Flash player

Savjeti fotografa – 4. dio

– U restoranu

 

01U restoran prvo ulaze svi gosti, a na kraju kumovi i mladenci. Muzičari bi trebali prvo imenima najaviti kumove, koji ulaze u paru, i na kraju novi bračni par. Mladenci i kumovi dolaze ispred stola ili u sredinu sale gdje ih čeka šef sale sa čašama napunjenim šampanjcem (pobrinite se da čaša bude koliko je kumova s parovima). Dok nazdravljate, činite to čašama koje su u visini poprsja, jer ako budu u visini lica, na fotografijama se vaša lica neće vidjeti...

02

Svadba će Vam biti toliko vesela koliko ste veseli Vi. To znači da se muzičari  mogu i "ubiti" od svirke, ali ako Vi ne budete plesali bit će šteta truda i muke oko organizacije svadbe. Uz svaki set pjesama budite prvi na plesnom podiju, povedite vlakić ili kolo po dvorani i dižite one goste koji sjede. Nitko poslije svadbe neće pamtiti što je bilo za jesti i piti, nego kako i koliko se zabavio.

03

Savjeti: svakako imajte uz sebe bijeli konac i iglu. Može vam se lako dogoditi da u plesu i općem veselju neko nenamjerno nagazi vašu vjenčanicu i ona se počne u dijelovima vući po podu iza vas...
Ponesite i rezervne stare mekane cipele. Vidjeli smo previše mladenki koje su plesale bose. Iako će vam se vaše nove cipele činiti udobnima, od uzbuđenja i nervoze nateknuti će vam noge i više nego očekujete. Zato poslušajte ovaj savjet.
Pri rezanju torte mladenci stoje obratno od dosadašnjeg pravila, tj. mlada nije s desne nego sa lijeve strane mladoženji. Tortu režu oboje svojom desnom rukom i to tako da je mladenkina ruka na nožu koji zarezuje, a mladoženjina ruka na njenoj ruci.

04

Prije nego mladenka baci svoj buket, lijepo bi bilo kada bi se slikala sa svim neudatim djevojkama koje će ga hvatati. Isto tako i mladoženja prije bacanja podvezice neka se slika sa svim momcima.
Ako mladenci poslije darivanja odu na presvlačenje, često se raspadne svadba jer ih dugo nema. Savjet: vratite se za najviše 45 min.

Nadamo se da će vam ovih nekoliko natuknica olakšati pripremu i planiranje vaše svadbene svečanosti!

 

Darujte uzvanike zahvalnicom s vašom fotografijom.


Najljepše fotografije za zahvalnice najčešće su fotografirane u prirodnom ambijentu. U prirodi možete organizirati i fotografiranje s rodbinom i uzvanicima.
Poželjno se je o svemu glede fotografiranja prethodno dogovoriti s fotografom.

05

 

foto_kutak_468x80_02