Get Adobe Flash player

Vjenčane frizure za kratku kosu

Image_000Kada dođe vrijeme za vaše vjenčanje, odabir vjenčane frizure za kratku kosu može biti problem i glavni izvor sumnje za mladenke: da li će ići dobro sa velom? Kratka kosa je elegantna, glatka je, u trendu je i mnogo je lakša za održavanje i praktičnija od bilo koje druge frizure.

 

Kod kratke frizure neophodno je da vaša kosa bude ošišana tako da se savršeno uklopi uz vaše lice kako bi naglasila i istaknula vaše prednosti, kao što su vaše oči,linija ramena  ili vaš osmijeh.  Kod svadbene frizure za kratku kosu oprema tipa tiare, cvijeće, ukrasi i trake, imaju tendenciju igrati veću ulogu i imaju veći efekt nego što imaju na svadbenim frizurama kod duge kose.

 

 

Image_001

Kratka kosa može se pretvoriti u prekrasnu svadbenu frizuru. Bilo da je kosa jednake dužine i želite ju cijelu prekriti kovrčama, ili slojevito ošišana s kaskadnim kovrčama, to je zapanjujući vizualni efekt i bit ženske ljepote. Nošenjem kopče na kratkoj frizuri možete naglasiti svoju kosu, šminku i haljinu.

 

Image_002

Tiare, velovi i kopče za kosu su česti među mladenkama sa kratkom kosom. Kratka frizura složena u mekim valovima je laskav i prirodan izgled za kosu na vašem vjenčanju. Ako vam je kosa prekratka za viklere, možete koristiti proizvode koji omogućavaju kovrčanje kose, kao što je balzam nakon pranja za kovrčanje kose.

 

 

Image_003

 

Napravite masu od mekih i tankih valova ili jače definirane valove pomoću viklera ili uvijača za kosu. Ošišajte kosu u oštre slojeve, a zatim stvorite meke kovrče za glamoruzan izgled ili napraviti mekani blago raščupani izgled. Elegantna i jednostavna frizura će privući najveću pozornost na šminku i haljinu bez odvlačenja pozornosti.

Mnogi ljudi vjeruju da kratka kosa ne može biti podignuta u prekrasnu pundžu. Iako je kratka kosa manje  svestrana, ona još uvijek može biti podignuta u pundžu. Uvijanjem malih dijelova kose cijelom linijom glave dobit ćete iluziju složene i bogate pundže.

 

 

Image_004

 

Za kosu dužine iznad ramena,kosu začešljajte prema iza i zatim je povucite u konjski rep te jednostavno uvijte na stražnjem dijelu glave. Ovaj kratki bob je klasičan izgled koji mnoge žene vole jer dobro pristaje svakom oblliku lica.Iako je većinom bob frizura formirana tako da se češlja na razdjeljak ovakvim malo drugačijim češljanjem možete dobiti zanimljivu svečanu frizuru.

 

Dan vjenčanja je vrijeme kada svaka žena ne želi pristati na ništa osim onog najboljeg bilo da se radi o vjenčanoj haljini, mjestu vjenčanja i svemu ostalom vezanom uz taj dan. Ne dajte da Vas dužina kose u tome omete nego dokažite svojim gostima da ste predivna mladenka bez obzira na dužinu kose.

 

 

Image_005

 

 

foto_kutak_468x80_02