Get Adobe Flash player

Make up na dan vjenčanja

makeup001Vaše vjenčanje napokon dolazi! Želite izgledati najbolje, kao što ste oduvijek maštali, na ovaj poseban dan.  Dakle, već ste potrošili puno vremena za odabir svoje haljine, prstenja, restorana, muzike…  Zato odvojite vrijeme i za odabir šminke i frizure i pronađite najbolje ideje svog vjenčanog make upa.

Prepustite se rukama stručnjaka
Iako se šminkate svaki dan, imajte na umu da Vam šminka za vjenčanje treba izdržati cijeli dan i cijelu noć.  Profesionalac će učiniti da u svakom trenutku izgledate besprijekorno, da Vam šminka traje, a ne da već u crkvi izgledate kao panda s razmazanom maskarom oko očiju.

Izabrati šminku i frizuru možete listajući razne časopise ili web stranice na internetu. Ako ste pronašli fotografiju koja Vam se sviđa, odnesite ju osobi koja će Vas šminkati i poslušajte njen savjet. Imajte na umu da slika vrijedi tisuću riječi.

makeup002
Ako ste se ipak odlučili sami šminkati, evo nekoliko savjeta:

Puder – odaberite onaj koji najbolje pristaje vašoj boji kože. Ako ste prije vjenčanja išli u solarij nemojte koristiti puder koji inače koristite, već uzmite novi prema  „novoj“  boji kože.  Ako Vam je haljina dekoltirana, nanesite puder na sve dijelove koji su otvoreni i koji se vide, kako bi izbjegli različite tonove kože.

Korektor – koristite korektor za sve nepravilnosti. Uzmite onaj nekoliko nijansi svjetliji od Vaše boje kože.

Rumenilo  -  izaberite ono sa više sjaja kako bi dobili vatreniji izgled, ali budite umjereni u korištenju sjaja.

Maskara - Vaš dan vjenčanja može biti vrlo emotivan dan pa čak i stvoriti potok suza. Sjetite se uvijek koristiti vodootpornu maskaru.

Obrve – prepustite oblikovanje profesionalcima. Vi možete znati sebi oblikovati obrve, ali za ovaj poseban dan, trebali biste pustiti profesionalce da to učine za Vas.

makeup003

Zapamtite osnovne savjete šminke i koristite dugotrajne proizvode. Na dan vjenčanja ste vrlo aktivni, plešete, družite se s gostima, fotografirate se… i nemate baš vremena stalno popravljati šminku.  Želite izgledati lijepo i sjajiti  od sreće! 

 

 

foto_kutak_468x80_02