Get Adobe Flash player

Najpopularnije vjenčane frizure

frizure05Kao buduća mladenka, vjerojatno ste svjesni važnosti svoje vjenčane frizure.
Većina mladenki počinje s planiranjem mjesecima unaprijed kako bi bile sigurne da će zablistati u punom sjaju na svoj veliki dan.
U nastavku Vam donosimo pregled najpopularnijih vjenčanih punđi. Elegantne, šarmantne i pristaju uz većinu vjenčanih tema ove frizure nikada ne izlaze iz mode.

 

 

 

1.Klasična baletna punđa

Baletne punđe su predivne. U ovoj frizuri, srednje dugi i dugi pramenovi kose su povučeni otraga u savršeno oblikovanu punđu na stražnjoj strani glave. Zbog jednostavnog i elegantnog izgleda ova frizura se savršeno uklapa s cvjetnim ukrasima, vjenčanim kopčama i velom.
frizure01

 


2.Klasična banana
 
Još jedan predivan i bezvremenski klasik, banana (ili u originalu Fraench Twist) je savršena opcija za vjenčanu frizuru.
Kod ove frizure, pramenovi su začešljani prema natrag i s ukosnicama učvršćeni u šarmantnu bananu na stražnjoj strani glave.
Idealna je za srednju dužinu kose i s pokojim ukrasnom izgleda očaravajuće. Dekorativne ukosnice, cvijeće i tijare su idealna kombinacija s ovom frizurom.
 frizure02


3.Punđa s kovrčama

Ova frizura je predivna bilo da je kombinirate s ukosnicama, velom ili nekim drugim ukrasom.
Srednje duga ili duga kosa je začešljana prema nazad i učvršćena na tjemenu. Krajevi kose su nakovrčani i pričvršćeni u razigranu ali ipak sofisticiranu frizuru. Ukoliko želite ovu frizuru dići na jednu višu razinu i podariti joj malo svečaniji i klasičniji izgled prebacite duži pramen preko čela i učvrstite ga. Iako ovakva frizura izgleda predivno s raznim dodacima (ukosnice, cvijeće, veo,...) i bez njih dovoljno je lijepa i posebna.
 frizure03


4.Elegantna bočna punđa s cvijećem ili ukosnicama

Još jedna jednostavna ali profinjena i predivna frizura je elegantna bočna punđa.
Srednje duga ili duga kosa je začešljana na jednu stranu od potiljka do vrata i učvršćena s ukosnicama u bananu ili punđu.
Šiške se isto mogu začešljati na jednu stranu i tako postići profinjeniji izgled. Ovakva frizura je naprosto neodoljiva u kombinaciji s par manjih ili jednim velikim cvijetom zataknutim na vrh punđe. Posebno je zahvalna za naglašavanje nakita a bilo bi dobro izbjegavati je ukoliko želite nositi veo.
frizure04


5.Razbarušena ali elegantna punđa

Za ovu frizuru kosa je začešljana prema nazad u pramenovima počevši od vrha glave. Učvršćena je ukosnicama ali su pojedini pramenovi ostavljeni da izviruju. Postupak se ponavlja cijelom dužinom glave stvarajući razbarušen ali vrlo moderan i elegantan izgled. Frizura je idealna za moderniji stil haljine uz koji se neće nositi veo. Ukosnice
naglašavaju ljepotu ove frizure i same mladenke.

frizure05

foto_kutak_468x80_02