Get Adobe Flash player

Kako odabrati savršene svadbene cipele?

cipele_razneKoji stil cipela ćete nositi za vaš svečani dan? Većina mladenki će izabrati sandale ili zatvorene cipele, dok će se neke odlučiti za manje tradicionalnu obuću poput japanki pa čak i tenisica.

Pronalaženje savršenih cipela za vjenčanje ne mora biti stresan, ali postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu prije nego ih kupite:

• Odaberite udobne svadbene cipele! Naravno, cipele s  petom od 10 cm  mogu biti savršen izbor za vaš stil odijevanja, a i izgledati fantastično na nogama u trgovini, ali stajati u njima satima na dan Vašeg vjenčanja je druga priča. Nadam se da želite biti fokusirani na zabavu sa svojim novim suprugom, prijateljima i obitelji, a ne na održavanju ravnoteže na visokim petama, ili sjediti s bolnim nogama. Ima obilje preslatkih svadbenih cipela koje nude udobnost. Izaberite bijele satenske balerinke, ili niske polusandale.
• Uzmite materijal svadbenih cipela u obzir. Postoje brojne vrste cipela od materijala kao što su saten, svila, baršun ili čipka. Svadbene cipele su odraz vašeg osobnog ukusa, ali one također moraju odgovarati mjestu održavanja vjenčanja. Svilene cipele možete lako obojiti u travi ili na mokroj zemlji, a kožne zatvorene cipele su jedinstvene, ali će Vam biti prevruće u njima za ljetno vjenčanje.
• Sjetite se svoje haljine! Nemojte se zaljubiti u određeni par cipela prije nego što kupite svoju svadbenu  haljinu. Materijal Vaše haljine, kao i ukrase na njoj (kamenčići, biseri, čipka…) trebate uzeti u obzir prilikom kupovine cipela. Neka cipele odgovaraju po boji i ukrasima Vašoj haljini.

• Uzmite u obzir ove savjete dok tražite Vaše cipelice, jer ćete pomoću njih odabrati svoje savršene cipele za Vaš poseban dan.

Sretno!

foto_kutak_468x80_02