Get Adobe Flash player

Kiša na vjenčanju

01Prije nekoliko mjeseci, kada ste dogovorili termin vjenčanja, mislili ste da je kraj proljeća idealno vrijeme za to. Dani su duži, vrijeme je toplo ali opet ne prevruće kao usred ljeta, sve je zeleno i rascvjetano.


Kako se bliži Vaš dan, prognoza govori nešto drugo od onoga što ste zamišljali. Kiša je odlučila padati baš na dan Vašeg vjenčanja. Najgore što možete napraviti u tom trenutku je da se živcirate. Živciranje neće spriječiti kišu da pada a samo će Vama otežati  sve one zadnje pripreme.  Svoje svadbene cipele zamijenite gumenim čizmicama koje mogu biti zgodan dodatak i za djeveruše. U njima ćete moći bezbrižno hodati po svim lokvicama dok ne stignete u crkvu, gdje možete obuti svoje cipelice  i elegantno kročiti prema oltaru.

 

02

Dogovorite s fotografom  mjesto za fotografiranje. Sigurno postoje neki zgodni natkriveni prostori, poput napuštenih zgrada ili neki manji dvorac u blizini. Prije svega toga pitajte vlasnike tih građevina da li dozvoljavaju fotografiranje na njihovom posjedu i da li se možda mora nešto platiti, kako na dan vjenčanja ne biste imali dodatne neugodnosti.
Kišobrani su taj dan obavezan detalj. Nabavite nekoliko zgodnih velikih kišobrana i iskoristite ih na photo sessionu.

 

03

 

Ukrasite lice osmijehom i ne dajte da Vam nekoliko kapi pokvari najljepši dan u životu. Ionako kažu da kiša na vjenčanju donosi sreću, a možete i otplesati koji ples na kiši uz poznatu pjesmu „I'm Singing in the rain“!

 

04

foto_kutak_468x80_02