Get Adobe Flash player

Trudna i lijepa na vjenčanju

01Vjenčanje ti se činilo kao nešto o čemu nećeš tako skoro razmišljati, no dogodilo se nešto neplanirano. Ostala si trudna! Nakon što si podijelila sretnu vijest sa svojim zaručnikom i nakon nekoliko suza radosnica što ćete postati roditelji, slijedi jedno veliko pitanje. Vjenčanje? Nakon tog velikog postavlja se puno manjih: Kako to sve organizirati na brzinu? Kako ću izgledati trudna u vjenčanici? Da li da to napravimo kada se dijete rodi?


Što se tiče organizacije, ne morate puno brinuti jer je u današnje vrijeme ponuda usluga vrlo velika, te postoje mnoge agencije koje će Vam naći sve što želite a da se Vi ne morate puno mučiti i obilaziti sve po redu.
Napraviti vjenčanje kad se dijete rodi, čini se kao najbolje rješenje. Imate dosta vremena za organizaciju, moći ćete se više opustiti i plesati… Međutim kad se dijete rodi, ono je tu i sva pažnja je usmjerena na njega. Teško bi bilo malo dijete imati u restoranu cijelu noć, što znači da morate organizirati nekoga tko će ga čuvati. Najčešće su to bake koje onda ne mogu prisustvovati cijeloj svadbenoj svečanosti. Ujutro kad se vratite kući mala beba se budi i njen dan počinje, a vi bi tada tako spavali.

02

Kažu da svaka trudnica zrači posebnom ljepotom i veseljem, te je to možda dobar razlog da to napravite upravo sada. Možete se odlučiti za manje vjenčanje i pozvati samo najbliže prijatelje i rodbinu. U tom slučaju izaberi jednostavniju haljinicu u kojoj ćeš se prije svega osjećati ugodno i lijepo.

03

Ukoliko ipak želiš veliko vjenčanje i onu „pravu“ vjenčanicu, ne moraš brinuti, jer današnja modna industrija je mislila i na predivne trudnice koje u vjenčanicama izgledaju divno. Haljine su krojene tako da se nekim mladenkama niti ne primjećuje da su trudne.

04

Bez obzira imali malo ili veliko vjenčanje, obujte udobne cipele i naspavajte se dobro prije dana vjenčanja.

05

foto_kutak_468x80_02