Get Adobe Flash player

Malo ili veliko vjenčanje

01Nakon romantične prosidbe, dolazi na red i razgovor o vjenčanju. Prvo pitanje je „Koliko ljudi ćemo pozvati?“ Odgovor na to pitanje je i početak od kuda krenuti, tj. koliki restoran Vam treba. Mnogo je mladenaca koji u toj prilici slušaju roditelje, jer budući da je velika obitelj ne bi bilo u redu da se ne pozovu svi ili opet nemate veliku obitelj pa roditelji misle da nema potrebe zvati previše prijatelja i da Vam je malo vjenčanje sasvim dovoljno.

S obzirom da u većini slučajeva roditelji pokrivaju najveći dio troškova, mladenci se najčešće slože s njihovim prijedlogom.
Najvažnije u organizaciji vjenčanja je da Vi, mladenci, budete sretni i zadovoljni i da organizirate sve onako kako Vi želite, jer to je ipak Vaš dan vjenčanja.

02

 

Prednost vjenčanja s malim brojem gostiju je ta što se možete taj dan posvetiti svakom gostu. Možete organizirati vjenčanje na nekom otočiću, plaži ili maloj terasi nekog hotela. U tom slučaju je kod malog broja gostiju i puno jednostavnije organizirati prijevoz i noćenje za goste ako vjenčanje nije u istom mjestu gdje živite. Kod manjeg vjenčanja možete uštedjeti na nekim detaljima kao što su pozivnice i zahvalnice (ne treba vam veliki broj), dekoracije stolova, ne trebate niti veliki band, puno jednostavnije je angažirati duo ili DJ-a.

03

Veliko vjenčanje ima opet svoje prednosti. Ovo je prilika da skupite sve Vaše prijatelje i rodbinu i zabavite se sa svima. U današnje vrijeme nemamo baš vremena za puno druženja s rodbinom i ovo je idealna prilika. Puno jednostavnije je naći restoran za veće vjenčanje, jer ih je većina i namijenjena velikom broju gostiju. Angažirajte glazbeni sastav koji će održavati atmosferu cijeli dan ili noć.

04

Kakvo god da bilo vjenčanje, malo ili veliko, Vaše je, i uživajte maksimalno te u oba slučaja svakako angažirajte profesionalnog fotografa koji će zabilježiti sve Vaše trenutke tog dana. Osim sjećanja, fotografije su jedino što Vam ostaje zauvijek.

05

foto_kutak_468x80_02