Get Adobe Flash player

Zima, Božić, vjenčanje …

01Zima nije baš previše popularno godišnje doba za vjenčanja. Hladno je, dani su jako kratki, ako ima snijega, stvara nam probleme s čišćenjem i bljuzgom. Isto tako ne možemo si priuštiti preotvorenu vjenčanicu jer ćemo ju morati pokriti s kaputom ili bundom. Ima još dosta razloga zbog kojih ne biste imali vjenčanje u ovo doba godine, ali mi ćemo navesti samo dobre strane vjenčanja zimi pa možete vidjeti da to i nije tako loše.


Kao prvo, vjenčanicu možete zaogrnuti s prekrasnom krznenom stolom i tako uživati u nježnosti krzna. Možete se odlučiti i za malo neobičniju vjenčanicu u kojoj ćete izgledati kao vjerna družica Djeda Mraza. Vjenčanica može biti crvena, srebrna ili snježno bijela. Sve ovisi o Vašim željama.

 

02

Ako volite snijeg i zimske radosti, pokušajte se prilikom fotosessiona zabaviti i vratiti u djetinjstvo. Vjerujte nam, fotografije će biti savršene. Daleko od ukočenih svadbenih fotografija.

03

04

Sve je puno Božićnih dekoracija, lampica, crvene boje, češera, pahuljica... Iskoristite ih i kao Vaše svadbene dekoracije.

05

Vjenčani buket obogatite crvenom bojom. Koristite popularno cvijeće za ovo doba godine… Kraljicu među cvijećem, crvenu ružu, amarilis, božićnu zvijezdu također možete vrlo lijepo ukombinirati bilo u buket, bilo u dekoracije, prekrasnu gipsofilu, koja svojim izgledom podsjeća na pahuljice snijega, češere i zimzelene grančice, puno raznih kristala koji nas podsjećaju na led i još puno, puno toga …

06

07

Nemojte zaboraviti niti na svadbenu tortu. Iskoristite zimsko vrijeme pa ju obogatite pahuljicama i kristalima, a mladence na vrhu torte u ovo vrijeme mogu zamijeniti Djed Mraz i njegova Baka.

08

Najvažnije od svega je da ste vi, dragi mladenci, zadovoljni i da se lijepo zabavite na vjenčanju.

09

foto_kutak_468x80_02