Get Adobe Flash player

Mladenkin dnevnik

Dogovor oko cvijeća...

red-hydrangeaKako pripreme teku redom tako je došlo na red i cvijeće...moja neka vizija je bila da sve bude od hortenzija ... i to hortenzija iz mog dvorišta ... predivnih crvenih hortenzija koje od kad pamtim cvatu svako ljeto i imaju ogromne cvjetove.

 

Read more...

Dijeljenje pozivnica...

Kako sam pretpostavila dijeljenje pozivnica stvarno je ispao najveći i najgori posao od cijele organizacije.

Nemojte me krivo shvatiti, nije problem u druženju s ljudima... taj dio je ok... upoznaš obitelj u koju ulaziš, vidiš ljude iz svoje obitelji koje nisi vidio dugo vremena... sve je to ok i pozitivno.

Read more...

Polako sve ide prema planu...

Nije me bilo jedno duže vrijeme...uz posao i pripreme za vjenčanje jednostavno mi ponestaje vremena za sve što bih htjela...ali evo da napravim jedan rezime...

 

Read more...

Kako razgaziti vjenčane cipele...

Ako ste poput mene izabrali za svoj vjenčani dan bijele, satenske cipele vjerojatno ste se našli pred istim problemom kao i ja...Kako ih razgaziti? Em su bijele em su satenske, što znači duplu zabranu nošenja istih van stana ako ne želite da na dan vjenčanja imate cipele koje izgledaju kao da ste ih nasljedili od svih vaših predhodnih generacija. 
 

Read more...

Ah ta papirologija...

Vjenčanje je prije svega jedan romantičan i emotivan čin ali iza toga krije se i ona pravna strana.

A kako to obično i biva, čim je u pozadini nešto vezano uz državne službe potrebno je skupiti hrpu papirologije. S obzirom da ćemo se mi vjenčati u crkvi mislili smo da zapravo sve papire i nosimo svećeniku i kod njega odrađujemo onaj službeni dio. Ali naravno da nije tako jednostavno. Naime ako planirate crkveno vjenčanje nećete izbjeći matičara samo što ćete, umjesto kako se to nekad davno radilo, kod matičara otići solo neki dan prije crkvenog vjenčanja.

Read more...

Imam cipele, imam cipele, imam cipeeeeleeeeeee…

dnevnik_cipele01Eto, nakon što sam se danima jadala svima koji su mi se našli u blizini (željeli oni to čuti ili ne :-) ) i izgubila hrpetinu živaca oko činjenice da ne mogu naći baš one prave svadbene cipele, uspjela sam i našla ih! :-)

Read more...

To do list...

Koliko god se ja tješila da smo odradili veći dio posla, kad počnem nabrajati što je još ostalo brzo shvatim u kakvoj zabludi živim.

Read more...

Bili smo jako vrijedni...

dnevnik-tortaProšli tjedan smo bili stvarno jako jako vrijedni...moglo bi se reći da smo odradili većinu toga što treba da bi se moglo reći da je svadba više manje organizirana..ma dobro imamo još posla ali ipak veliki dio toga je iza nas.

Read more...

Ah te svadbene cipele...

bridal2Koliko god zvučalo nevjerojatno ali ispada da ću najveći probelm imati s pronalaskom svadbenih cipela...nisam očekivala da će biti tako. Vjerovala sam da ću imati problema s pronalaskom haljine i bila sam i spremna na to ali sam isto tako bila uvjerena da će odabir cipela biti najslađi i najlakši dio. Nisam bila ni svjesna u kojoj zabludi sam živjela.

Read more...

Kršenje tradicije…

tradicijaNaše vjenčanje će biti tradicionalno (ako ćemo ići na neko kategoriziranje).

Oboje krećemo na vjenčanje iz roditeljskih domova, vjenčati ćemo se u crkvi, imat ćemo prvi ples, rezanje torte,…većinom sve ono šta se od tradicionalne svadbe i očekuje.  Ipak, u nekim stvarima ćemo zaobići tradiciju. Što zbog nekih osobnih uvjerenja, što jednostavno zbog vlastitog ukusa.

Read more...

Kako uštediti na sitnicama…

kolaciAko se na vjenčanje na tren prestane gledati s one romantične strane i uključi se doza realizma, ispada da je to zapravo jedan jako dobar biznis. Bilo što da kupujete, ako spomenete da je za vjenčanje, cijene automatski rastu. S obzirom na ekonomsko stanje u kojem trenutno živimo, mislim da su rijetki sretnici koji imaju pripremljen keš za svadbu. I onda se dođe do zaključka da se s malo truda i kombiniranja može doći do poprilične uštede.

Read more...

foto_kutak_468x80_02