Get Adobe Flash player

Potraga za restoranom...

dnevnik-restoranU pravilu većina ljudi organizaciju vjenčanja počinje s bandom...e pa mi nismo, mi smo krenuli od restorana. Zapravo u trenutku kad smo počeli s organizacijom cijele svadbe još uvijek sam živjela u uvjerenju da će nama na svadbi muziku puštati DJ  i zato smo cijelu priču započeli odabirom restorana.

S obzirom da smo u 3. mjesecu odlučili da ćemo se vjenčati u 9. mjesecu meni  je najveći strah bio da nigdje više neće biti mjesta, da su svi restorani zauzeti i nemam ni sama pojma što sve ne. Kada malo bolje promislim potraga je krenula od jednog restorana u Kraljevcu  i u njemu smo i završili. Nekako mi je on od početka bio prvi izbor. Lijepi, ne preveliki restoran s pristupačnim cijenama i pozitivnim komentarima sa svih strana a još uz sve to nama i lokacijski jako povoljan. Ali, naravno kako to uvijek i biva kreneš od jednog mjesta ali u pravilu ipak napraviš cijeli krug da bi se vratio na početak. Tako sam i ja sate i sate provela uz comp po raznim forumima i stranicama razno raznih restorana. Poslala sam impozantan broj mailova s upitima i došla do prvog pozitivnog zaključka...prošla su vremena kada su restorani bili zauzeti godinu i više unaprijed. Više nije problem organizirati svadbu u par mjeseci (barem što se restorana tiče).

Kako su mi stizali odgovori s ponudama iz raznih restorana lagano smo počeli s eliminacijom...ovaj je predaleko, ovaj nema parking, ovaj je preskup,... zapravo kad smo došli do samog odlaska u restoran prvo smo otišli u onaj prvi od kojega je sve krenulo, i odmah ugodno iznenađenje, termin možemo birati. Mislim da smo vjerojatno već tada odlučili da ćemo tu imati svadbu ali još smo reda radi odlučili pogledati što nudi još jedan. Kad smo saznali da su kod njega sve sale zauzete do 10. mjeseca više nismo imali što previše razmišljati.

 

foto_kutak_468x80_02