Get Adobe Flash player

I tako je sve počelo...

dnevnik-zarukeOva godina je počela, za mene, na najljepši mogući način. 02.01.2011. na Plitvičkim jezerima kod Velikog slapa moja ljubav me zaprosila. Sve uokolo je bilo bijelo i okovano snijegom i ledom i atmosfera je bila toliko romantična da je teže i zamisliti ljepši scenarij za naš novi početak.

Nakon samih zaruka neko vrijeme nismo ni spominjali svadbu..jednostavno smo pustili da stvari idu svojim tokom, a onda kad je priča lagano krenula sve se počelo odigravati poprilično brzo.

Krenuli smo od ideje o maloj svadbi...nekih 80-90 ljudi lijepo i intimno okruženje samo s najbližim ljudima. Nismo bili ni svjesni da će takvo nešto biti poprilično teško izvesti. Koliko god krećete u organizaciju svadbe s idejom da će sve biti onako kako vi želite odmah na početku prekrižite tu ideju...jer vjerujte mi neće biti!

Uvijek se nađe još neto tko jednostavno mora biti pozvan, spomen DJ-ja je ravno nuklearnoj katastrofi  jer kaj radimo karmine ili svadbu, haljina kakvu ste si zamislili jednostavno Vam ne stoji dobro, termin koji ste zamisili ne možete dobiti... ali ipak najbitnije je da na kraju cijele priče kad se iznesu sve želje i zamisli ipak pronađete neki kompromis koji neće odskočiti previše od onoga što želite i da se sve pretvori u Vaše vjenčanje snova...

foto_kutak_468x80_02