Get Adobe Flash player

Dogovor oko cvijeća...

red-hydrangeaKako pripreme teku redom tako je došlo na red i cvijeće...moja neka vizija je bila da sve bude od hortenzija ... i to hortenzija iz mog dvorišta ... predivnih crvenih hortenzija koje od kad pamtim cvatu svako ljeto i imaju ogromne cvjetove.

 


E da, kako to u pravilu i biva ove godine moja hortenzija nije procvala :-(
Sve ostale hortenzije (roze, plave, zelenkaste) su procvale i ocvale a crvena je tek u fazi kad promišlja da li bi uopće pustila neke pupoljke...

S obzirom da sam sve bazirala na hortenzijama ostajem pri svom planu. Ako mi cvjećarka ne uspije nabaviti crvenu hortenziju biti  će i dalje sve od hortenzija ali bijelih.
Buket će biti bidermajer od hortenzije s dodatkom ruža koje će padati iz sredine buketa na žici... hmmm  kad ovako pročitam opis i ne zvuči nešto primamljivo, ali nakon vjenčanja kada bude ovjekovječen na slikama uvjerit ćete se da je zapravo lijep :-)

U crkvi će na klupama biti po pušlek hortenzije i malo bršljana i krem mašna od tila a pred oltarom aranžman za koji sam rekla cvjećarki da je jedini uvjet da je od istih hortenzija kakve će biti po klupama a za ostalo neka pusti mašti na volju :-)

Kitice za roditelje, kumove, brata, sestru i njihove familije će biti skroz jednostavni samo hortenzija... s tim da će ženski dio ekipe imati kitice na narukvici a muški dio normalnu kiticu.
Moj dragi će imati posebnu kiticu od hortenzije i ruže... to je isto jedan dio za koji sam rekla cvjećarki neka pusti mašti na volju... samo neka ne bude obična, nego neka bude nešto lijepo i neobično :-)

I šećer za kraj...na autu nećemo imat standardni aranžman nego medvjediće mladoženju i mladenku koji će ponosno sjediti u krugu od hortenzija :-)

 

foto_kutak_468x80_02