Get Adobe Flash player

Imam cipele, imam cipele, imam cipeeeeleeeeeee…

dnevnik_cipele01Eto, nakon što sam se danima jadala svima koji su mi se našli u blizini (željeli oni to čuti ili ne :-) ) i izgubila hrpetinu živaca oko činjenice da ne mogu naći baš one prave svadbene cipele, uspjela sam i našla ih! :-)

Provela sam toliko sati uzaludno tražeći po internetu, googlajući po razno raznim stranicama, pa zujeći po shoping centrima i onim nekim „kakti“ dućanima za koje bi se očekivalo da ćeš sigurno naći odgovarajuće cipele. Čak sam došla na ideju o naručivanju iz Kine, Amerike, Zanzibara, nebitno, od bilo kuda gdje imaju ono što tražim.

dnevnik_cipele02E pa ljudi moji dragi, zaboravite moderna vremena i zujanje po netu, zaboravite shoping centre…ispada da je najbolji način za pronaći cipele lijepo put dućana od Jurišićeve, preko Trga pa niz Ilicu. Ako tamo ne nađete ono što tražite velika je vjerojatnost da nigdje ni nećete :-)

dnevnik_cipele03Od kada je krenula pomama shoping centara više uopće ne zalazim u dućane koji su van njih. Imam određene dućane u koje odlazim kad trebam određenu stvar i ne idem nikud van njih. Tako i sada. Ali kada je ispalo da u njima nema bijelih, zlatnih ili srebrnih cipela koje su na peti ne previsokoj, koje su udobne da se u njima izdrži veći dio dana i cijela noć i da ne dođu više od haljine. Morala sam se vratiti u dobra stara vremena kada se shopingiralo centrom grada. I pazi čuda prvi dućan u koji sam ušla imao je točno ono što tražim. Bijele cipelice, otvorenih prstiju, na 7 cm pete, od satena s kopčicom s cirkonima, po više nego pristupačnoj cijeni od 189,00  kn. Naravno da ne bih ja bila tipično žensko da nisam prvo izašla iz dućana bez cipela pa obišla sve dućane na spomenutom potezu i isprobala 101 model što cipela, što sandala s rasponom peta od 3 do 13 cm, u svim bojama i u rasponu cijena od 99-1.999 kn. Na kraju sam se drugi dan vratila u dućan u kojem je potraga i počela i izašla van sa svojim svadbenim cipelicama. Točno onakvima kakve i trebaju biti i s jednom stvari na „to do“ listi koju mogu prekrižiti :-)

foto_kutak_468x80_02