Get Adobe Flash player

Bili smo jako vrijedni...

dnevnik-tortaProšli tjedan smo bili stvarno jako jako vrijedni...moglo bi se reći da smo odradili većinu toga što treba da bi se moglo reći da je svadba više manje organizirana..ma dobro imamo još posla ali ipak veliki dio toga je iza nas.
Idemo redom...odabrali smo muziku.
U ponedjeljak smo odradili sastanak s jednim bandom. Iskreno kad smo ih ugledali ostali smo poprilično iznenađeni godinama. Moglo bi se reći da su skoro pa dječica. Raspon godina od 19 do 24. Ali zapravo nakon prvotnog šoka zaključili smo da im je to prednost,dnevnik-muzika a ne mana. Imaju i snage i kondicije za odraditi cjelodnevnu i cjelonoćnu gažu. Veseli su i šašavi i svidjeli su nam se. U srijedu smo imali sastanak i s drugim bandom. Tamburašima. Isto simpa ekipa, mlada. Ali ipak nakon odvagivanja „za“ i „protiv“ odlučili smo se za onaj prvi band. Dečki pratnju rade na tamburicama i harmonici, a u sali sviraju na električnim instrumentima i tako da smo konačno riješili i problem koji nam je zadavao poprilično glavobolje. Nakon šta je band riješen sad mogu bez živčanih slomova prihvatiti mantru mog dragoga: „Stignemo!“ :-)

 

dnevnik-haljina02U srijedu smo i podigli vjenčanicu. Bilo je malo kemijanja kako izvesti da dragi ide sa mnom po nju a ne vidi je ali sve se da izvest ako ima volje. Dakle došli smo do salona, dragi je ostao u autu a ja sam otišla po haljinu, ubacila je u gepek bez da ju je on vidio. Kad smo došli k mojima on je ostao u autu dok nisam haljinu odnijela na sigurno i taj dio smo isto obavili bez problema. I moram priznati kad sam haljinu donijela doma i ponovo je pogledala zaljubila sam se u nju iznova. Što je više gledam sve mi je ljepša. Baš je posebna i lijepa i koliko god da gledam slike haljina ni jedna mi nije toliko lijepa.

dnevnik-tortaJoš jednu stvar smo riješili. Naručili smo kolače i tortu. Prvotno smo htjeli da torta bude cijela čokoladna i izvana i izunutra ali uvjet da torta bude izvana čokoladna je da bude obučena u ticino masu. S obzirom da moj dragi zazire od kolača obučenih u ticino prilagodili smo se i na kraju će torta biti izvana bijela posuta čokoladnim ružicama. Najgornji sloj će biti čokoladni, srednji sloj voćni a najniži će biti ferrero.

Kad se sve podvuče, prošli  tjedan smo stvarno bili jako, jako vrijedni :-)

foto_kutak_468x80_02