Get Adobe Flash player

Ah te svadbene cipele...

bridal2Koliko god zvučalo nevjerojatno ali ispada da ću najveći probelm imati s pronalaskom svadbenih cipela...nisam očekivala da će biti tako. Vjerovala sam da ću imati problema s pronalaskom haljine i bila sam i spremna na to ali sam isto tako bila uvjerena da će odabir cipela biti najslađi i najlakši dio. Nisam bila ni svjesna u kojoj zabludi sam živjela. Plan je bio za vjenčanje i prvi ples ću imati zlatne cipelice na vrtoglavo visokoj peti,  a nakon toga ću se preobuti  u neke balerinkice ili nešto tome slično, zapravo neće biti ni bitno jer se neće vidjeti ispod haljine. E, ništa od toga. Kada sam išla tažiti haljinu mislila sam da će haljina imati šlep pa mi preobuvanje s kojih 12-ak cm peta iz snova u balerinke neće biti problem s obzirom da ću onaj dio koji se vuče po podu moći zakačiti. Ali haljina nema šlep! I kad se vuče po podu popikavam se po njoj!  Znači cipele koje ću imati na vjenčanju imati ću cijelu noć. Šta za sobom poteže, da ne smiju biti na prevelikoj peti. Maksimum 5 cm. Sve više od toga na moju kilažu nije nešto što noge mogu podnijeti  cijelu noć.
Slijedeći uvjet je da su udobne!  Što modelom, što materijalom. Trebaju biti i stabilne, ipak namjeravam u njima plesati cijelu noć, sve što dođe na repertuar pa tako i drmeš. Znači neka tanka petica ne dolazi u obzir. I na kraju cijele priče bilo bi poželjno i da mi se sviđaju!
Do sad sam našla nebrojeno pari predivnih cipela na petama većim od 10 cm, par preslatkih cipela skroz bez pete, par modela koji su Ok kaj se tiče pete i izgleda ali su neudobne do bola, poprilično pari bapskih cipela koje ne bih ni svojoj mami predložila da obuje i jedne savršeneeeee kojima je mana šta dođu više od vjenčanice.
Tko bi rekao da ću na kraju živce gubiti zbog cipela Smile

foto_kutak_468x80_02