Get Adobe Flash player

- Hotel Phoenix K2_FEATURED

Hotel Phoenix nositelj je prestižnog priznanja uglednog Luxury Travel Guidea za najromantičniji hrvatski hotel!
Recite „DA“ na prestižnoj adresi gdje ćemo vas i vaše goste dočekati i poslužiti na najvišem nivou!

Zakoračite u novi život sa stilom i izgradite image pobjednika!


Odabir hotela Phoenix za proslavu svadbene svečanosti odluka je koja određuje vaš stil života u zajedničkoj budućnosti, a vašim gostima ćete pokazati koliko ih cijenite. Mi smo profesionalci u svom poslu, pripremit ćemo „noć za pamćenje“! S velikim zadovoljstvom vaše ćemo povjerenje nagraditi kvalitetnom uslugom, pogodnostima i mnogim darovima koji će pridonijeti vašoj sreći i uspjehu u zajedničkom životu.

Prekrasan interijer naših dvorana Maestro i Magic Hall Vaše će vjenčanje pretvoriti u bajku!
Magična kombinacija pažljivo biranih detalja u uređenju interijera, od rasvjete, zavjesa, dekoracije stola za mladence, stolova za goste, prijemnih prostora za piće dobrodošlice, prekrasne terase, ulaznog hola, lobija Magic halla, stvaraju bajkovito i romantično ozračje za najvažniji dan u Vašem životu. Vi ćete se osjećati kao kraljevi, a Vaši gosti bit će izuzetno počašćeni prostorom u koji ste ih pozvali.

Dat ćemo Vam vrijedne savjete na temu „kako pravilno budžetirati svadbenu svečanost?“
U cijenu naše svadbene svečanosti uključena je i usluga Wedding plannera, našeg savjetnika za vjenčanja, koji će Vam biti od velike pomoći svojim iskustvom i kontaktima. Dat će Vam niz savjeta kako pravilno budžetirati svadbenu svečanost te kako pri tome uštedjeti znatan iznos novca.

Bogati i raznoliki jelovnici u ponudi, s nizom varijanti, ali prvo na besplatnoj degustacijskoj večeri!
Ljudi iz ovog podneblja vole jesti, imamo tradiciju kvalitetne i ukusne kuhinje. U hotelu Phoenix se držimo te lijepe tradicije i navike. Jelovnici koje nudimo našim mladencima prošarani su modernim okusima, tradicijom i izvornim receptima koji su nepogrešivi… Vama je dano na izbor da odlučite kojim ćete okusima počastiti Vaše uzvanike.
Hotel Phoenix organizira za Vas i Vaše kumove degustacijsku svatovsku večeru, dolazak je obavezan! Uz degustaciju jela Vam nudimo i degustaciju vina, odaberite vino koje ide na stol uz Vaš jelovnik! Budite sigurni da je to to, donesite prvu važnu odluku zajedno s Vašim kumovima, večera je na račun hotela Phoenix, na Vama je da uživate ….

Hotel Phoenix Vam jamči savršeni protokol i logistiku svečanosti.
Za svaku svadbenu svečanost izrađujemo poseban Protokol svadbene svečanosti. Vaša svečanost mora biti besprijekorna, bez greške, najljepša, i najbolje organizirana. U Protokolu svadbene svečanosti mladencima uvijek predstavljamo za njih najbolje opcije, koje usklađujemo s vremenskim okvirima svečanosti. Uz profesionalno osoblje hotela Phoenix koje usmjerava i raspoređuje organizator vjenčanja, sve se zna u minutu, naše iskustvo koje smo stekli organizacijom gotovo 1.000 svadbenih svečanosti garantira da će ovaj dio Vašeg najvažnijeg dana u životu proći savršeno.

K2_ADDITIONAL_INFO

  • Grad: Zagreb
  • Županija: Grad Zagreb
  • Ulica i broj: Sesvetska cesta 29
  • Telefon: 01 2006 333
  • Kontakt osoba: Marko Kozić
  • Mobitel:: 098/234-390
K2_READ 2333 K2_TIMES

K2_MEDIA

K2_IMAGE_GALLERY