Get Adobe Flash player

- Hotel Calypso K2_FEATURED

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da najljepše trenutke svoga života, kao što je dan vašeg vjenčanja, proslavite u Hotelu Calypso. Atmosfera našeg restorana ujedinjena s profesionalnošću našeg osoblja učinit će Vaše vjenčanje jedinstvenim i nezaboravnim.Lijepo uređena i klimatizirana dvorana za vjenčanja može ugostiti do 200 osoba, a u njezinom uređenju možete i sami sudjelovati. Kako bi Vaš dan vjenčanja ostao nezaboravan naše će osoblje pridati važnost svakom detalju, od najljepših cvjetnih dekoracija do lijepo ukrašenih stolova.

Za sve goste osigurano je veliko parkiralište do 100 automobila, a za najmlađe smo osigurali dječje igralište kako bi mogli uživati u spuštanju toboganima, ljuljanju i klackanju.

Ponudu svadbenih menia možete pogledati na našoj web stranici:

 http://www.hotel-calypso.hr/index.php/vjencanja

Osim svadbenih svečanosti organiziramo i krstitke, rođendane, razne evente, prezentacije,  prve pričesti i krizme, promocije, karmine, poslovne domjenke, i ostale prigode.

Također,  Hotel Calypso nudi Vam velik izbor dnevnih menia – gableca po povoljnim cijenama.

Tijekom svadbenih svečanosti mladencima stoji na raspolaganju apartman, a za goste nudimo mogućnost najma 23 moderno uređenih soba i apartmana

Široka ponuda vrhunskih jela zadovoljit će svakog istinskog gurmana, a ugodan ambijent i profesionalno osoblje učinit će Vaš boravak u Hotelu Calypso nezaboravnim.

Ukažite nam povjerenje, a sve drugo za istinski doživljaj prepustite nama!

 

K2_ADDITIONAL_INFO

  • Grad: Zagreb - Lučko
  • Županija: Grad Zagreb
  • Ulica i broj: Hojnikova 43
  • Telefon: 01/ 6530 000, 01/6530 002
  • Kontakt osoba: Biserko Tonković
  • Mobitel:: 091/6530 001
K2_READ 3421 K2_TIMES

K2_MEDIA

K2_IMAGE_GALLERY