Get Adobe Flash player

- Obitelj Bunčić K2_FEATURED

Klet obitelji Bunčić Klet obitelji Bunčić
 Planirate li vjenčanje ili neku drugu poslovnu ili privatnu svečanost i tražite mjesto gdje ćete okupiti svoje najbliže, svoju obitelj, rodbinu i prijatelje? Nezaboravna vjenčanja i prekrasne svadbene svečanosti naša su specijalnost.
 
U rapsodiji raznih boja, mirisa i okusa proslavite najljepše trenutke svoga života, u prekrasnim ambijentima čak pet sala čije će vas osoblje zadiviti svojom profesionalnošću i koji će učiniti vaše vjenčanje jedinstvenim i nezaboravnim. U njihovim uređenjima možete i sami sudjelovati. Kako bi Vaš dan vjenčanja ostao nezaboravan naše će osoblje pridati važnost svakom detalju, od najljepših cvjetnih dekoracija do lijepo ukrašenih stolova. Stručno osoblje i zaposlenici koji su iskustvo u organizaciji pireva skupljali godinama na usluzi su Vama i Vašim najbližima u svakom trenutku i spremni su udovoljiti svim Vašim željama i zahtjevima. Kod nas nema razlike između „malog“ i „velikog“ vjenčanja, pričesti, krizme ili nekog drugog događaja. Kod nas svoje mjesto pronaći će svi, i oni koji slave rođendan, kao i oni koji žele organizirati „vjenčanje za pamćenje“.

U našoj ćete ponudi naći niz mogućnosti koje ćemo na najbolji mogući način prilagoditi vašim željama i potrebama. U bogatom svadbenom meniju koji sadrži mnoge tradicionalne specijalitete u kojima su uživali i naši stari, sigurni smo kako ćete pronaći i nešto za svoj ukus i okus. Naš klasični svadbeni meni sastoji se od hladnog predjela, svatovske juhe, glavnog jela (tri vrste mesa, dva priloga, umak), druge večere (odojak, janjetina) i gulaša. Naravno u ponudi imamo i mnogobrojne vrste kolača i torti, sezonskog voća uz nezaobilaznu tortu za mladence te šampanjac. Opustite se i dopustite nam da za vas organiziramo vaš najljepši dan.

 

K2_ADDITIONAL_INFO

  • Grad: Dugo Selo
  • Županija: Zagrebačka
  • Ulica i broj: Šaškovečka bb
  • Telefon: 01/ 2781-132 01/ 2781-133
  • Fax:: 01/ 2781-140
K2_READ 10031 K2_TIMES

K2_MEDIA

Dim lights Embed Embed this video on your site
Klet obitelji Bunčić