Get Adobe Flash player

- Atelier LUPUS K2_FEATURED

Naš stil je specifičan – to je moderna art fotografija koja se temelji na klasičnoj fotografiji i uvjereni smo da je upravo to razlog što se nalazimo u vrhu ljestvice profesionalne vjenčane fotografije.

Sebe vidimo kao umjetnike koji naglašavaju istinsku ljepotu življenja na sebi svojstven način i to nesebično dijele s drugima.

Imamo tu sreću da smo svoju strast mogli usaditi u svoju profesiju.
 
Oduševljavamo se malim detaljima koji često ostaju neprimijećeni; boje, teksture, neispisane emocije... zahvaljujući nama ostaju za Vas zauvijek zabilježene.

Neprestano se usavršavamo ulažući mnogo truda i vremena kako u fotografiranje i postprodukciju tako i u opremu, jer smatramo da su naši radovi kao umjetnička djela, koja će bez sumnje ostaviti traga i o kojima će se pričati jako dugo.

Za nas je svako vjenčanje nov i jedinstven izazov i stoga fotografiramo samo jedno vjenčanje u jednom danu i njemu polažemo maksimum pažnje.

Naši radovi su za one koji vole fotografiju i žele da im fotografije ostanu nezaboravna uspomena.

Specijalizirali smo se za fotografiranje i snimanje vjenčanja i usredotočeni smo samo na jedno – na Vas, naše buduće klijente.

Koristeći se modernim art konceptom fotografiranja, Vaše ćemo vjenčanje zabilježiti na najbolji mogući način - iskoristiti svaki detalj, svaku lokaciju, položaj i prostor te uložiti maksimalan trud da Vam stilski i kreativno omogućimo dugotrajan podsjetnik na Vaš Dan iz snova.

K2_ADDITIONAL_INFO

K2_READ 4732 K2_TIMES

K2_MEDIA

Dim lights Embed Embed this video on your site

K2_IMAGE_GALLERY