Get Adobe Flash player

Organizacija vjenčanja u 3 koraka

01Vjenčanje kao svečana prigoda slovi kao nezaboravan događaj popraćen nježnim trenucima. Dobra organizacija, željeni restoran, najuži krug obitelji i prijatelja, detalji su koje ovaj čin čine posebnim. Kako organizacija vašeg dana vjenčanja ne bi bila stresna, prepustite se profesionalcima Restorana Gastro Globus koji će Vam u tri jednostavna koraka, organizirati vjenčanje kakvo ste sanjali.


 

 

 

PRVI KORAK

 

Kroz upoznavanje s mladencima u samom prostoru restorana, saznati ćemo o vašim željama i zamislima. Razgovarati ćemo o najsitnijim detaljima koji će vas dočekati u prostoru gdje ćete prirediti slavlje. Prije svega, to znači da ćemo razgovarati o  meniju za svečanu svadbenu večeru, predsvadbenom cateringu bilo u prostoru restorana bilo u vašim domovima gdje ćete dočekivati svoje goste, eventualnom smještaju gostiju u zagrebačke hotele, dekoraciji crkve, vašeg doma, samog restorana.
U ponudi imamo velik izbor tradicionalnih i modernih svadbenih menija i hladno-toplih buffeta, catering, ali mladence koji žele kreirati vlastiti menu s probranim delicijama, rado ćemo poslušati i pratiti sve njihove zahtjeve.  Ponuditi ćemo vam preporuke ali i pomoći oko angažmana benda i odabira pjesama, pronaći za vas light show, pirotehniku, pozivnice, zahvalnice, odvesti vas na plesni tečaj i naravno, kod naših ugovornih partnera, pronaći idealnu vjenčanicu, odijelo, prstenje, tortu.  Želite li vjenčanje na otvorenom, naš catering pratit će vas s maštovitim delicijama koje će oduševiti i one najizbirljivije.

Odabrati možete organizaciju vjenčanja po sistemu „ključ u ruke“, kako to voli zvati naša voditeljica prodaje, Nada Dopuđa ili teta Nada, ili pak samo neki od segmenata iz naše ponude usluga, a ona će vaše želje prilagoditi vašem budgetu.
 
02
 
 
DRUGI KORAK

Planiranje svadbene večere zapravo izgleda kao da planirate veliki tulum s nekoliko izuzetnih specifičnosti kao što je, primjerice, zdravica, prvi ples ili rezanje svadbene torte.
Na drugom sastanku uz tetu Nadu, sudjelovati će i cijeli niz stručnjaka koji će vam pomoći da atmosfera svadbene večere bude ugodna, zabavna, nezaboravna. Svadbenu večeru možete organizirati u određenom stilu prema bojama ili godišnjem dobu, o čemu ćete razgovarati s našom dekoraterkom. Razmislite o programu kakav želite da bude tijekom svadbene večere, što će vam uvelike pomoći da u potpunosti uživate u vašem najposebnijem danu, zato su tu naši suradnici koji će vam pripremiti pravi svjetlosni show.  Sama atmosfera svadbene večere velikim će dijelom ovisiti i o glazbi u kojoj ćete uživati i plesati zajedno s vašim uzvanicima. Najvažnije je da to bude vaša omiljena glazba i kvalitetan bend.
 
03
 
 
 
TREĆI KORAK
 
 
 
Ovim razgovorom dovršavamo završavamo pripreme vašeg vjenčanja. Slijedi potpisivanje Ugovora, dogovor oko generalne probe, degustacije hrane koju ćemo vam poslužiti na vjenčanju, proba koreografije za prvi ples, dovršavanje popisa uzvanika i rasporeda sjedenja.
Sada se sa svojom obitelji i prijateljima možete opustiti, uživati u pripremama, te isčekivati svoj dan vjenčanja i  slavlje koje, prema običaju, uglavnom kod nas potraje do ranih jutarnjih sati.
Do tada pratite nas na Facebooku/RestoranGastroGlobus i na www.gastro-globus.hr
 
04