Get Adobe Flash player

Prahir zlatarnica u zvjezdanom stilu predstavila novu kolekciju

prahir01Na 10. jubilarnim Danima vjenčanja, koji se održavaju ovog vikenda, Prahir zlatarnica u zvjezdanom je stilu predstavila najnoviju kolekciju vjenčanog i zaručničkog prstenja.


''U Prahir zlatarnici svi posjetitelji su zvijezde'', istaknuo je Tomislav Prahir.
Stoga je Prahir tim svojim vjernim kupcima i posjetiteljima štanda, na ovogodišnjim Danima vjenčanja, omogućio nezaboravne zvjezdane trenutke. Posjetitelji imaju priliku stati ispred kamere snimatelja Marina Rendića te u maniru pravih filmskih zvijezda snimiti kratak video, kojim će ujedno sudjelovati i u facebook nagradnom natječaju.

Novu Prahir kolekciju karakteriziraju čiste linije i moderan dizajn, oplemenjen cirkonima ili briljantima, koji prstenju daju poseban glamur i eleganciju. Dominira bijelo zlato, ali je na pojedinim modelima upotpunjeno kombinacijom žutog i crvenog zlata. Prahir stručnjaci poigrali su se efektima mat – sjerno i posebnom izradom zlata te stvorili minimalističku kolekciju.

Svaki kupac i posjetitelj dragocjen je Prahir zlatarnici te zaslužuje zvjezdani tretman! Najnoviju kolekciju moguće je razgledati i isprobati u Prahir zlatarnici, u Ilici 43, kao i u poslovnici Prahir u Velikoj Gorici (Zagrebačka 57). Sve dodatne informacije dostupne su i na www.prahir.com i na facebook stranici Prahir zlatarnice.

 

prahir02

prahir01

prahir03

prahir04

prahir05