Get Adobe Flash player

Nakit za „taj“ dan

 

01Zanimalo nas je tko se krije iza imena „Chantal Nakit“, stoga smo ugostili mladu dizajnericu modnog nakita, Josipu. Kroz svoj višegodišnji rad, stekla je iskustva kako pomoći mladenkama pri odabiru nakita za dan kada će glasno izgovoriti sudbonosno „DA“.

 

Svijet vjenčanja:  Recite nam nešto ukratko o sebi i svome radu.

Chantal Nakit: Izrađujem nakit već treću godinu. Svaki pojedini komad nakita je unikatan i jedinstven. Iako najradije izrađujem naušnice, stalke u radionici krasi i mnoštvo ogrlica i narukvica. Mislim da svatko može pronaći nešto po svom ukusu, od svakodnevnih modela, onih za izlaske, svečanijih i onih posebnih, koje najviše volim, za mladenke.

 

 

Svijet vjenčanja: Kako pristupate mladenkama i kako dođete do onog krajnjeg, kad mladenka kaže „To je to!“?

Chantal Nakit:  Drago mi je da se djevojke obrate baš meni i da sam dio toga dana, kada se svaka mladenka osjeća kao princeza. Malo je zahtjevnije raditi s mladenkama. Nakit je uvijek taj koji biraju na kraju, a tada već vlada lagana nervoza. Volim si uzeti više vremena za izradu kako bih napravila nekoliko probnih modela. Mladenke često donose slike vjenčanice, što mi uvelike olakšava posao, a kroz razgovor i druženje, uz njihove želje i neke moje savjete iz iskustva, zajednički stvorimo model, nakon čega u isti mah znamo reći „Pa to je to!“.


Svijet vjenčanja: Kakav nakit preporučujete mladenkama i kako da odaberu ono što im je najprikladnije?

Chantal Nakit: Nakit prvenstveno mora odgovarati osobnosti mladenke i neće pogriješiti ako nosi ono što voli. Djevojke su vrlo različite, od onih koje žele tradicionalno vjenčanje, kao iz bajke, tada se najčešće odluče za nešto bijelo i decentno, onih koje unose žive boje, pa tako biraju nakit žarkih boja (crvena, pinky, plava, pa čak i crna), do onih koje vole blještavo i sjajno pa je nakit sastavljen od mnoštva cirkona, staklenih perli i kristala. Najbitnije je da se mladenka osjeća ugodno i naravno posebno lijepo.

03

Svijet vjenčanja: Koja su najčešća pitanja koje Vam mladenke postavljaju?

Chantal Nakit: Najčešće imaju nedoumice da li staviti naušnice, ogrlicu ili oboje? Staviti li detalje u kosu, rukavice, ...? Iako u slučaju mladenki, ne vrijedi pravilo „manje je više“, djevojkama uvijek savjetujem da se baziraju na jednom komadu nakita koji može biti bogatiji i izraženiji; npr. kod haljina bez naramenica, dovoljne su masivnije naušnice, dok onima koje vole imati više toga na sebi preporučam neka nakit bude decentni i skromniji.

 

Svijet vjenčanja: Što sve možete ponuditi mladenkama i kakvi su Vam planovi za budućnost?

Chantal Nakit: Mladenke mogu naručiti unikatan i jedinstven nakit za svoj dan od naušnica, ogrlica, narukvica, broševa, ....  Za one koje ne žele imati kitice (revere), moguće je izraditi poklon narukvice koje ostaju trajna uspomena svakoj gošći. U pripremi je i izrada unikatnih podvezica, kao i trajnih buketa (broš buketi), napravljenih od metalnih komponenti, cirkona, perlica... No, imam i veliki izbor nakita za kume, sestre, majke i sve ostale koje žele izgledati posebno.

04

05

Svijet vjenčanja: Kako djevojke mogu doći do Vas?

Chantal Nakit: Svi moji radovi mogu se naći na Facebook stranici      https://www.facebook.com/chantalnakit ili me mogu kontaktirati na 098/520-043.

 

Svijet vjenčanja: Zahvaljujem Vam se na vremenu i suradnji i želim Vam puno uspijeha u daljnjem radu.

Chantal Nakit: Hvala Vama što ste me pozvali i pozivam mladenke da posjete moju Facebook stranicu.

 

06