Get Adobe Flash player

DANI LJEPOTE – vaš najbolji početak proljeća!

01

Malo nas još vremena dijeli  od otvaranja vrata pravog „beauty raja“ na Zagrebačkom velesajmu!

 

Dani ljepote - međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone  održat će se od 1. do 3. ožujka 2013.

Ljubiteljice šminkanja, friziranja, nail dizajna, uljepšavanja,  početnici i profesionalci  doći će na svoje, okupljeni na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem – doživjeti ljepotu.

Posljednji trend "manje je više" tek je jedna od mnoštva zvjezdica na zvjezdanom nebu ideala ljepote koju danas postižemo prihvaćajući savjete i iskustva znalaca  uz primjenu vrhunske i svima dostupne ponude.

 

Anti-aging industrija žestoko grabi naprijed! Tradicionalne metode uklanjanja znakova starenja razvile su se do minucioznih kozmetičkih postupaka namijenjenih klijenticama mlađima od 25 godina.

 

Kultura življenja 21. stoljeća dokaz je neminovnog nadopunjavanja zdravlja i ljepote duha i tijela, a industrija ljepote mudro formira moderne trendove i proširuje vidike korisnika te daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

 

Zanimljiva natjecanja, prezentacije, edukativna predavanja, savjetovališta…

 

PROFESIONALNI KOZMETIČARI I VIZAŽISTI

Članovi Sekcije kozmetičara Udruženja Obrtnika Grada Zagreba i zagrebačke županije, svoj kreativni rad i umijeće šminkanja pokazat će na natjecanju 5. ZLATNI RUŽ na temu: „Karneval“.

 

UČENIČKI DAN za buduće kozmetičarke, vizažistice i frizerke

Učenici hrvatskih srednjih škola natjecat će se na zadanu temu: „Ljepota Orijenta“ i pokazati svoje vještine, znanje, kreativnost na natjecanju u make-upu, nail dizajnu i natjecanju za naj frizera-učenika.

 

NAIL DIZAJN ZA PROFESIONALCE

Za titulu najboljeg nail artista u 2013. godini,  svoje će snage odmjeriti natjecatelji u natjecanju za profesionalce u čak 8 kategorija.

 

NATJECANJE U NADOGRADNJI TREPAVICA

Nadograđeni nokti više nisu najpoželjniji kozmetički tretman, već je u centru zanimanja nadogradnja trepavica,  i mi se prilagođavamo ovom trendu stoga  ove godine organiziramo 1. Međunarodno natjecanje u nadogradnji trepavica!  Požurite jer prijave primamo do 22. veljače 2013!

 

 

NOVO NA DANIMA LJEPOTE

 

PIERCING

Edukatorica i piercing artistica, „najnježnija piercing ruka Zagreba“ uputit će vas u tajne uljepšavanja piercingom i potencijalnim opasnostima nestručno napravljenih tjelesnih modifikacija  na edukativnom predavanju: „Što sve trebate znati o piercingu".

 

TEČAJ ŠMINKANJA

Bahlen Beauty distribution i Zagrebački velesajam organiziraju radionicu MALA ŠKOLA ŠMINKANJA u kojoj ćete savladati osnove tehnika šminkanja korištenjem mineralne kozmetike svjetskih brendova Youngblood, GloMinerals i Nilens Jord ,  uz profesionalno vodstvo Maje Renić , make up artisitce.

 

Naučite još:

kako pripremiti podlogu za make up

●kako izabrati make up prema tipu kože, boji lica i očiju

●kako se našminkati za različite prigode

 

POP UP STORE – kutić za nakit

 

U POP UP TRGOVINI izaberite nešto iz bogatog asortimana modnog nakita i accessoriese-a domaćih dizajnera .

 

SVAKODNEVNO I BESPLATNO:  AKCIJE, POPUSTI, NAGRADE


- savjetovalište o snazi pčelinjih proizvoda u prehrani i kozmetici

- masaže i promocije novih proizvoda  

- kozmetički tretmani učenika-kozmetičara; šminkanje, njega  ruku i lica, parafinske kupke, uređivanje noktiju i stiliziranje obrva

- akcijska prodaja kozmetičkih proizvoda

- atraktivni  fond nagrada za posjetitelje

 

Saznajte, doživite i iskusite ljepotu na jednom mjestu Zagrebačkom velesajmu i ne propustite rezervirati  1. vikend u ožujku za Dane ljepote.

 

Više detalja na: www.zv.hr

 

U priloženoj galeriji pogledajte kako je na sajmu bilo prošle godine.