Get Adobe Flash player

Srce je uvijek najbolji poklon

01
Zlatarnica Prahir, posebno za Valentinovo, predstavlja kolekciju nakita s motivom srca, koje ima snažnu simboliku i jedan je od najprepoznatljivijih simbola uopće.

 

Valentinovo je vrijeme ljubavi, sreće, zaljubljenosti, romantike i darivanja, a sve što želimo je vidjeti osmijeh na licu voljene osobe. Zlatarnica Prahir uvijek nudi najbolje rješenje, ukoliko želite razveseliti svoje najmilije, djevojke, prijateljice, sestre i majke, trajnim poklonom, nakitom Zlatarnice Prahir. Ne kaže se uzalud da je nakit najbolji ženin prijatelj. Postoji neka posebna magija i veza - kada ga žena stavi, osjeća se ljepše i samopouzdanije.

Predstavljamo srebrnu ogrlicu i narukvicu s privjeskom srce, koja zbog svoje jednostavnosti i jasnih linija pristaje svakom, a posebno mladima. Cijena ogrlice je 753,00 kn, a narukvice 624,00 kn.

 

02

 

Elegantno, crno srce sa srebrnim nitima i cirkonima, privjesak je koji će savršeno pristajati osobama s istančanim modnim stilom. Njegova cijena je 304,00 kn.

 

03

Srebrni privjesci u obliku srca, sa cirkonima, pristajat će svakome i u svakoj prilici. Mogu se nositi na ogrlici ili narukvici, ovisno od odabrane veličine, a njihove cijene kreću se od 140,00 kn do 330,00 kn. S darovanjem srca nikad ne možete pogriješiti jer je to trajan, poseban i vrlo osoban poklon, posebno za Valentinovo.

 

04


Zlatarnica Prahir nalazi se u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 57, a poslovnica Prahir Silver u Zagrebačkoj 56, gdje će ljubazno osoblje odgovoriti na sve upite. Informacije su dostupne i na internetskoj stranici www.prahir.com.