Get Adobe Flash player

Proteklog vikenda održani su 5-ti Dani vjenčanja u varaždinskoj Areni

U nedjelju u 19.00. sati su završeni 5-ti Dani vjenčanja u Varaždinu koji su iz godine u godinu sve veći. 100 izlagača, prezentacija frizera sjeverozapadne Hrvatske u izradi vjenčane frizure, izbor za Miss Dana vjenčanja, pjevači , tamburaši, velika modna revija i prepuna varaždinska Arena glavna su obilježja ove odlične sajamske priredbe. Sajam je u subotu u podne otvorio gradonačelnik Varaždina Goran Habuš. Na Dane vjenčanja u Varaždinu sada već dolaze izlagači iz 5 županije sjeverozapadnog dijela Hrvatske.

U subotu u 15.00. sati u suradnji sa Cehom frizera varaždinske županije održana je prezentacija frizera sjeverozapadne Hrvatske u izradi vjenčane frizure.

Na velikoj modnoj reviji u nedjelju u 16.00. sati koja je održana u prepunoj sajamskoj dvorani predstavili su se Salon vjenčanica Lidija, Varteks,Kookabee design by Melita Kukec, Brokat, Eroticom, Broth – Blaženka Roth i škola mode Callegari iz Zagreba.. Cjelodnevne programe je vodila Lidija Benjak, a modne revije se održale u produkciji Predraga Brkljača.

Istovremeno je održan izbor za Miss Dana vjenčanja.

Miss Dana vjenčanja – Tena Babić

Prva pratilja – Laura Patekar

Druga pratilja – Linda Lačić

Organizator je nagradio najbolje izlagače na sajmu. Tako je nagradu za najuređeniji izložbeni prostor dobila tvrtka Altera, za najoriginalniji prostor 2Team, za najveseliju ekipu zlatarna Beriša & Wedding street, za najsimpatičniju ekipu modna kuća Vesna Sposa. Posebnu nagradu organizatora dobila je tvrtka Šatori Aura, a posebno priznanje za najbolji zajednički nastup organizator je dodijelio Općini Trnovec Bartolovečki sa svim izlagačima – Zlatno zrno, Salon cvijeća Jasmin, HV foto studio, Salon za ljepotu kose Tina, Cvjećarna Viola i Frizerski salon Daliborka.

Na ovogodišnjim Danima vjenčanja u subotu i nedjelju nastupili su: Valentina Geci, Ivica Pepelko, ženska vokalna skupina Kaliope, Plesni studio Feel, pjevači Glazbene radionice pjevanja „Mali slavuji“ DND-a Varaždin – voditeljica Zdenka Knapić, Gabriela Hrženjak, Plesni klub D&D,Sportski plesni klub Valcer, tamburaški sastav Taliri, Tamburaški sastav Elita, Ex Fakini, i drugi. Prezentaciju svečanog make-up-a imali su talijanska škola Callegari i vizažistica Martina Madlar Ivanović.

Ne skrivajući zadovoljstvo velikim odazivom izlagača i posjetitelja na 5. Dane vjenčanja u Varaždinu Nenad Kumrić Charlie je u ime organizatora (marketinška agencija Tin marketing) najavio sljedeće Dane vjenčanja za studeni 2017. Godine.