Get Adobe Flash player

Massimo prošetao modnom pistom Sajma vjenčanja Zagreb

Image00009Glazbenik Massimo Savić, voditeljice Ana Miščević, Edita Misirić, Ivana Mišerić i Tea Blažević, pjevačica Neda Parmać, sopranistica Danijela Pintarić i druge hrvatske zvijezde prošetale su, uz modele, modnom pistom na 18. Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb u sklopu humanitarne VIP revije za pomoć nacionalnoj akciji Palčić gore! održanoj ovog vikenda. Svojim ih je dolaskom podržao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.


Na središnjem događaju Sajma vjenčanja Zagreb, humanitarnoj VIP reviji za male Palčiće, tražilo se mjesto više! Brojne domaće zvijezde zasjale su na modnoj pisti u kreacijama domaćih dizajnera Ivana Alduka i eNVy rooma, ali i renomiranih salona vjenčanica – Ivana Delač Đolo, Danijela Pintarić, Ivana Mišerić, Tea Blažević, Edita Misirić, Ana Miščević, Tina Živković, Elena Jung, Ivana Mišura... Damama, koje su nosile vjenčane i večernje haljine i time brojnoj publici otkrile nadolazeće trendove u vjenčanoj modi, pridružili su se i kavaliri – Massimo Savić, Davor Garić, David Temelkov, Marijo Možnik i Dean Pelić u elegantnim odijelima te tako pridonijeli nacionalnoj humanitarnoj akciji Palčić gore! kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji.


Sajam vjenčanja posjetio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podržavši brojne domaće obrtnike koji su nastupili na ovoj najvećoj manifestaciji vjenčane tematike u regiji jer time Sajam podupire razvoj i unapređenje hrvatskog obrtništva. Na Sajmu je nastupilo preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja – salona vjenčanica i dizajnerskih kuća, cvjećara, slastičara, studijskih kuća za fotografiranje i snimanje, predstavnika iz područja rasvjete te popratne opreme za organiziranje vjenčane svečanosti... Manifestaciju održanu u najvećoj hrvatskoj dvorani Areni Zagreb posjetilo je preko 7 000 posjetitelja, mladenaca i ljubitelja vjenčanja, koji su uživali u modnima revijama etabliranih domaćih i inozemnih dizajnera, cvjetnim radionicama, degustacijama slastica, hair&make-up showu, radionicama na temu organizacije vjenčanja i vjenčanih svečanosti na otvorenom, a sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli pomogli su i malim Palčićima. Osobito je bila zanimljiva radionica pod nazivom Vjenčanja u Istri na kojoj su izlagači Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pule otkrili zašto je Istra nezaobilazna destinacija za nezaboravno vjenčanje.


Projekt Vjenčanja u Istri zanimljiv je i vrijedan pažnje jer je idealan trenutak za predstavljanje Istre kao odredišta za vjenčanja i bračna putovanja kako stranim tako i domaćim parovima. Uspjeh projekta baziran je na brojnim vrijednostima koje Istra kao regija posjeduje, od prirodnih ljepota, prometne povezanosti, raznolike turističke ponude, do dobrodošlice koja se osjeća na svakome mjestu. No, potencijal je prije svega u ljudima, profesionalcima i poslovnim subjektima u industriji vjenčanja, koji kroz aktivnu suradnju s institucijama, liderima projekta Vjenčanja u Istri – Hrvatske gospodarske komore Istre i Turističke zajednice Istre - doprinose stvarnoj kvaliteti i vrijednosti projekta. Potencijal je i u postojećim kvalitetnim projektima čijim će se razvojem jačati projekt Vjenčanja u Istri koji će svoje mjesto uskoro naći i na inozemnim sajmovima i promocijama – zaključak je radionice.

 

 

Foto: Dražen Kokorić