Get Adobe Flash player

Završio 8. Wedding EXPO

 63A9631Veliki broj budućih mladenaca posjetio je West Gate od 22. do 24. siječnja 2016. i pogledalo ponudu brojnih izlagača na 8. Wedding EXPO-u. Ove godine je organizator po 8. put oduševio posjetitelje još većim brojem izlagača i odličnim ponudama.

Subota je bila rezervirana za veliku modnu reviju održanu u prekrasnom prostoru Wedding Citya. Specijalna gošća revije, ljubljančanka Maja Ferme prepoznatljiva po prekrasnim i zavodljivim svilenim vjenčanicama oduševila je buduće mladenke kao i već poznati gost Wedding EXPO-a, Boris Banović.


Iako je tek početak 2016. mnogi mladenci nadaleko razmišljaju o svom vjenčanju, te je sve više onih koji traže najbolje usluge za svoje vjenčanje već u 2017. godini. Dosta je termina za iduću godinu slobodno tako da su sigurni da će odabrati baš ono što oni žele. Tako mogu izabrati restoran baš za datum koji žele, band koji im najbolje odgovara po vrsti glazbe ili fotografa koji ima način fotografiranja kakav se baš njima sviđa. Primijetili smo da je sve više fotografa koji odrađuju samo jedno vjenčanje po danu, isto kao što se brzo pune termini restorana ili glazbe, tako su i oni postali najtraženiji na početku organizacije dana vjenčanja.