Get Adobe Flash player

Wedding Weekend - 7. i 8. studenog u Garden Mall-u

- Najnoviji trendovi u organiziranju vjenčanja, bogata ponuda i dobra zabava

 Nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg sajma vjenčanja u Garden Mallu, još kreativniji, sadržajniji i bogatiji Wedding Weekend i ove godine otvara vrata svim posjetiteljima trgovačkog centra Garden Mall, u subotu 7. i nedjelju 8. studenog.

 

Više od 45 izlagača predstavit će najnovije kolekcije vjenčanica, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija, gastronomsku ponudu, dizajn pozivnica i sve druge detalje potrebne za uspješnu organizaciju vjenčanja. Svi zainteresirani imat će priliku na jednom mjestu, među najkvalitetnijim ponudama, odabrati sve što im je potrebno za njihov dan iz snova. A goste očekuje i mnoštvo iznenađenja, nagrada, zabave i ugodnog druženja.

 

Zahvaljujući Schwartzkopfu i frizerskom studiju Style  posjetitelji će moći na licu mjesta svjedočiti izradi zanimljivih i maštovitih vjenčanih i svečanih frizura. Make up by Maca sa svojim profesionalnim timom, koristeći brendove Collistar i Pupa, predstavit će najnovije trendove u šminkanju.  Modne revije vjenčanica i svečanih haljina vodećih brendova The One, Nancy vjenčanice, Ellena Bridal, Wedding by Lisa te poznate i iznimno talentirane hrvatske dizajnerice Krie design nikoga neće ostaviti ravnodušnim. „Budi mladenka“ i „Naj par“  su neke od nagradnih igara u kojima će posjetitelji imati priliku okušati sreću i dobiti bogate poklon pakete.

 

Wedding Weekend by Garden Mall, ima i humanitarni karakter. Mnogobrojne hrvatske zvijezde podržat će Gala humanitarnu reviju koja će se održati u subotu 7. studenog u 18 sati, tako što će prošetati modnom pistom noseći svečane večernje i vjenčane haljine. Na taj način dat će svoj nesebični doprinos i podržati rad udruge „Fra Mladen Hrkać“, kao i svi posjetitelji koji će kupiti ulaznicu za humanitarnu modnu reviju. Osnovni cilj prikupiti je novčana sredstva i pomoći radu i djelovanju udruge, koja nesebično pomaže pojedincima i obiteljima koji dolaze na liječenje u Zagreb. Kroz dva dana svi će posjetitelji, bez obzira na bračni status, svjedočiti zanimljivom i bogatom programu te imati priliku pronaći nešto za sebe.