Get Adobe Flash player

7. Wedding Expo – Nagradni natječaj

02Wedding Expo u listopadu sedmi put gostuje u Westgateu. Svi budući mladenci mogu od 16. do 18. listopada posjetiti „zapadna vrata“ Zagreba i naći sve potrebno za njihovo vjenčanje. Veliki broj izlagača iz svijeta vjenčanja pomoći će Vam da Vaš dan vjenčanja prođe što jednostavnije i sa što manje stresa.
Povodom ovog događaja Westgate u suradnji s Wedding Cityem pripremio je nagradni natječaj, te će buduće mladenke nagraditi prekrasnim poklonom – besplatnim najmom vjenčanice u Wedding Cityu.


Sve što je potrebno je:

- prisjetite se najboljih, najsmješnijih, najdirljivijih, najljepših trenutaka iz svoje veze
- odaberite jedan „naj“ trenutak, te ga što bolje opišite i očarajte žiri koji će se odlučiti za najkreativniji tekst
- najanegdotu pošaljite na e-mail : CLOAKING ,  a kao predmet napišite "Naš trenutak za pamćenje“.
- obavezno ostavite i svoje osobne podatke: ime i prezime, adresu, broj mobitela i e-mail adresu.
- Natječaj traje od 5. do 18.10.2015.


Dobitnik će biti objavljen na Facebook stranici Westgatea. O preuzimanju nagrade dobitnik će biti obaviješten po završetku natječaja. Nagrade ne mogu osvojiti osobe koje su u proteklih mjesec dana osvojile nagradu u natječajima na Westgate Facebook stranici.
Nagrada nije prenosiva, a preuzima se, uz prethodni dogovor, u Wedding Cityju u Westgateu uz predočenje osobne iskaznice.


Uvjeti

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se dostavljeni podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom.
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdani razlog.
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju ova pravila.

 

01