Get Adobe Flash player

Završio 1. Wedding Weekend by Garden Mall

C63A7798Wedding Weekend koji se 8. i 9. studenoga održavao u Garden Mallu, prvi je sajam vjenčanja u ovom prostoru u istočnom dijelu Zagreba. Tom prigodom je održana atraktivna humanitarna modna revija, koju su nosile poznate osobe iz javnog života. Sav prihod namijenjen je humanitarnoj udruzi „Fra Mladen Hrkać“, koja  skrbi o bolesnima i njihovim obiteljima, a koji dolaze na liječenje u Zagreb.


Svoje veliko srce i humanost pokazale su poznate dame iz kulturnog, glazbenog i novinarskog svijeta te nakratko zakoračile u svijet manekenki. Program je vodila Ines Preindl a u vjenčanim haljinama prošetale su Doris Pinčić Rogoznica, Jelena Katarina Kapa i bivša miss Hrvatske Anica Kovač, svečane haljine nosile su Ivana Šundov, Ivana Marić i Ana Miščević. Pistom su prošetale i Ana Rucner,  Minea, Monika Mamić, Tončica Čeljuska i Rajana Radosavljev.

 

U subotu i nedjelju dvije sretne djevojke imale su čast sudjelovati u nagradnom natječaju „Budi mladenka“ te osvojiti uistinu lijepe nagrade.


Nedjelja je završila izborom „Naj para“ koji je kući otišao s više od dvadesetak nagrada sponzora ovog natječaja. Uistinu vrijedne nagrade koje će im olakšati kućni budžet za njihov dan vjenčanja osigurali su: Kontesa Nera, Zlatarna Koci, Cvjetni salon Amor, Tanja Wellnes, Schwarzkopf, Niveleta92, Pansion Kiko, C&G Fashion Clinic, Gastro Globus fino&slatko, Plesni centar Ritam, Restoran Vallis, Foto Kutak, H2O, Roberto, Galileo, Golden Rose, dm, Douglas, Happy dreams, Zoo city i Top shop.