Get Adobe Flash player

WEDDING EXPO 17. – 19. 10. 2014.

Najveći sajam vjenčanja u regiji

01Vjenčanja su u punom jeku i dok jedni parovi plove u bračnu luku, drugi tek razmišljaju o tome. Kako bi bolje i lakše odlučili Wedding City organizira još jedan Wedding Expo – sajam vjenčanja. Kao i dosad, domaćin sajma je Westgate Shopping City, a za dolazak na Wedding Expo rezervirajte 17., 18. ili 19. 10. 2014. Očekuje Vas bogata ponuda više od sto izlagača!

Najveći sajam vjenčanja na ovim prostorima peti put zaredom predstavit će najbolje profesionalce u industriji vjenčanja. Westgate, Shopping City Zagreb, bit će prepun predstavnika slastičarnica, cateringa, vjenčanica, pozivnica, zlatarni, fotografa i snimatelja, cvjećara, restorana, hotela, šatora, limuzina, glazbenika, rasvjeta, odijela i drugih.

02

Wedding Expo će se rasprostrijeti po cijelom shopping centru, a održavat će se promocije i prezentacije noviteta u industriji mode i ljepote te svega vezanog uz vjenčanja, a moći će se ostvariti i brojni popusti na razne usluge vezane uz svadbu.
Tijekom sajma održat će se i Late night shopping, mjesečni vikend shopping uz posebne popuste i sniženu cijenu pića od 50 posto. Prva četiri sajma imala su 150 izlagača i prosječno 80.000 posjetitelja. Posjetiteljima je ponuđen besplatan parking i ulaz na sajam, besplatan prijevoz autobusima s lokacija u Zagrebu i Hrvatskoj, dodatne ugostiteljske i trgovačke usluge, besplatni Katalog koji se u 15.000 primjeraka dijeli na sajmu, modne revije, frizerske prezentacije, šminkanja i dr.

03

 

O organizatoru:

Wedding City je prvi megastore za vjenčanja i svečane prigode u regiji. Jedinstveni koncept cjelogodišnjeg sajma vjenčanja smješten je u Westgate Shopping Cityju, Zaprešička 2, Donja Bistra. Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda, VIP usluga na 760m2, u čak 20 salona nudi sve za vjenčanje iz snova i druge svečanosti. U multibrand showroomu mogu se pronaći poznati brendovi poput Maggie Sottero, Pronovias, Sherri Hill, Martina Felja, Ana Milani i dr.