Get Adobe Flash player

U novu sezonu vjenčanja s prstenjem zlatarnice Prahir

01Stručnjaci zlatarnice Prahir osmislili su pedeset novih modela prstenja s kojim ćete oduševljeno ući u novu sezonu vjenčanja, koja je pred nama. Modeli  predstavljaju stil i kvalitetu, koje stručnjaci zlatarnice Prahir stavljaju u vrh prioriteta, kako bi zadovoljili svoje klijente.

Izdvajamo zaručnički prsten izrađen od 14 karatnog bijelog zlata, ukrašen briljantom, a ovisno o željama klijenta, prsten se može izraditi i u kombinaciji s cirkonom.

 02

Tu je i vjenčano prstenje izrađeno u kombinaciji od 14 karatnog žutog i bijelog zlata ukrašeno, a za klijente koji vole blještavije varijante na ruci, isto prstenje može biti ukrašeno briljantima ili cirkonima.

Bijelo i žuto zlato te njihova kombinacija daju poseban sjaj ovoj kolekciji, a zanimljivi oblici daju priliku da svatko naglasi vlastitu osobnost.

03

Do kraja travnja, zlatarnica Prahir odobrava 25% popusta na vjenčano prstenje te na briljante, na sve oblike plaćanja, a svaki se model može izraditi u svim bojama zlata, te u svim širinama i vrstama matiranja.

Svi modeli nove kolekcije mogu se pronaći u poslovnicama zlatarnice Prahir na sljedećim adresama: Ilica 43, Zagreb; Zagrebačka 57, Velika Gorica te Zagrebačka 56, Velika Gorica.