Get Adobe Flash player

„Nancy“ – Prvih 20 godina

01Dugogodišnja uspješna suradnja, a prije svega prijateljstvo bilo nam je dovoljno da okupimo ekipu naših dragih suradnika. Izvrsna prilika za to je bio veliki jubilej Salona vjenčanica „Nancy“ koja je time obilježila svojih prvih 20 godina rada. Svijet vjenčanja je odlučio sudjelovati u organizaciji snimanja modnog editoriala, te je povezao „Nancy“, „Chantal nakit“ i „Foto kutak“.

 

 

 

 02

03

Tom prilikom Tomislava Martinić, vlasnica salona „Nancy“ prisjetila se samih početaka, kako je za vrijeme rata, u sobi obiteljske kuće mladenkama pomagala da i tada izgledaju prekrasno na svoj Dan iz snova. Danas, 20 godina kasnije, salon „Nancy“ posluje na dvije prekrasne lokacije u Zagrebu, Našička 40 na Jarunu i u Petrovoj 123. Salon vjenčanica Nancy je exkluzivni zastupnik brandova Justin Alexnader, Sincerity, Signature, Sweetheart i Lillian West za Hrvatsku.

04

05

Snimanje modnog editoriala održalo se u prekrasnom hotelu Esplanade u Zagrebu. Meri Benčić i Katarina Prnjak, nova zaštitna lica salona „Nancy“ uz pomoć Dalile Turk, Martine Krizmanić i Viktorije Vancaš prošetale su hotelom i prezentirale novi brand Nancy vjenčanica i večernjih haljina za sezonu 2014/2015., haljine s Nancy potpisom. Bez nakita ni jedan svečani trenutak ne može proći, tako da se za ovaj pobrinuo „Chantal nakit“ koji je svojim posebnim i elegantnim dizajnom dao točku na I.

06
07

Foto kutak“ je sve to budno pratio i zabilježio svaki detalj.

08

09

10