Get Adobe Flash player

Proljetna kolekcija zlatarnice Prahir predstavljena za novu sezonu vjenčanja

01Nova sezona vjenčanja je pred nama, a zlatarnica Prahir pripremila je prstenje koje će odgovarati vašem oduševljenju zarukama i „sudbonosnom da“. Slijedeći trendove, modeli  predstavljaju stil i kvalitetu, koje stručnjaci zlatarnice Prahir stavljaju u vrh prioriteta, kako bi zadovoljili svoje klijente.

Kolekcije zaručničkog i vjenčanog prstenja odlikuju se bezvremenskom elegancijom, a modele karakterizira suvremeni dizajn, rafiniranost i profinjenost. Bijelo i žuto zlato te njihova kombinacija daju poseban sjaj ovoj kolekciji, a zanimljivi oblici daju priliku da svatko naglasi vlastitu osobnost.

Izdvajamo samo neke od brojnih modela zaručničkog i vjenčanog prstenja. Zaručnički prsten ukrašen briljantom zasjat će na svakoj ruci, kao što će zaruke čarobnima učiniti i prsten od bijelog zlata ukrašen s čak 15 briljanata.

02

Vjenčano prstenje sa sjajnim detaljima  na bijelom 14 karatnom zlatu obogatit će svaki stil, a modeli se mogu  izraditi u svim bojama zlata. Zaručničko & Memories prstenje dolazi u kombinaciji sa cirkonima ili briljantima, prema željama klijenta.

03

Svi modeli nove kolekcije mogu se pronaći u poslovnicama zlatarnice Prahir na sljedećim adresama: Ilica 43, Zagreb; Zagrebačka 57, Velika Gorica te Zagrebačka 56, Velika Gorica.