Get Adobe Flash player

Tim zlatarnice Prahir predstavio pedeset novih modela na Sajmu vjenčanja

01Na 16. po redu Sajmu vjenčanja, otvorenog na samo Valentinovo u Areni Zagreb, zlatarnica Prahir predstavila je pedeset novih modela zaručničkog i Memories prstenja s dijamantima, te vjenčanog prstenja.

„Najljepše trenutke u životu vrijedi sačuvati i pamtiti, a mi vjerujemo da je prstenje upravo idealno za tu namjenu. Nosit ćete ga na ruci i na taj način biti u stalnom doticaju s vašom uspomenom. Nije nevažno napomenuti da kvalitetan nakit kroz vrijeme čuva i svoju materijalnu vrijednost.“ – istaknuo je Tomislav Prahir.
02
Izložbeni prostor zlatarnice Prahir posjetila su i poznata lica, a među njima se našla i naša poznata kantautorica i glumica Antonija Šola, koja svojim osmijehom nije krila oduševljenje prstenjem iz nove kolekcije.
03
Nove kolekcije odišu bezvremenskom elegancijom, a modele karakterizira suvremeni dizajn, rafiniranost i profinjenost. Bijelo i žuto zlato te njihova kombinacija daju poseban sjaj ovoj kolekciji, a zanimljivi oblici daju priliku da svatko naglasi vlastitu osobnost.

Zaručničko & Memories prstenje izrađeno je od bijelog zlata, a ukrašeno je dijamantima koje mu daje poseban sjaj i eleganciju. Vjenčano prstenje odlikuje se jednostavnošću i lakoćom, te se dobro uklapa u svačiji stil. Svaki se model može izraditi po željama sa većim ili manjim brilijantima kao i u svim bojama zlata i drugim preinakama.

Sajam vjenčanja je manifestacija koja ujedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, nagradne igre s vrijednim dobicima, ali i događanje koje obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem.