Get Adobe Flash player

Zlatarnica Prahir predstavila pedeset novih modela prstenja

01Na ovoj prestižnoj manifestaciji, hotel Antunović okupio je niz najznačajnijih izlagača iz ovog segmenata poduzetništva, stoga se zlatarnica Prahir vrlo rado odazvala. Tako je počela i partnerska suradnja zlatarnice Prahir i priznatog zagrebačkog hotela Antunović čija je misija izgradnja originalne poslovne kulture koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu.

Na Danima otvorenih vrata koji su okupili stručnjake iz cijele regije, zlatarnica Prahir je predstavila preko pedeset novih modela vjenčanog i zaručničkog prstenja. Sljedeći trendove, modeli  predstavljaju stil i kvalitetu, koje stručnjaci zlatarnice Prahir stavljaju u vrh prioriteta, kako bi zadovoljili svoje klijente.

Nova kolekcija odiše bezvremenskom elegancijom, a modele karakterizira suvremeni dizajn, rafiniranost i profinjenost.

Stručnjaci za zlato i srebro iz zlatarnice Prahir osigurali su da i u ovu sezonu uđete sa stilom. Bijelo i žuto zlato te njihova kombinacija daju poseban sjaj ovoj kolekciji, a zanimljivi oblici daju priliku da svatko naglasi vlastitu osobnost.

Ljubitelji sjajne i blještave elegancije uživat će u prstenju ukrašenom cirkonima i briljantima, a i oni željni klasičnijih modela, pronaći će svoj  savršeni prsten u jednostavnosti i profinjenosti.

Svi modeli nove kolekcije mogu se pronaći u poslovnicama zlatarnice Prahir na sljedećim adresama: Ilica 43, Zagreb; Zagrebačka 57, Velika Gorica te Zagrebačka 56, Velika Gorica.
02