Get Adobe Flash player

U novu sezonu s nakitom zlatarnice Prahir

01Zlatarnica Prahir uvijek nas iznenadi novim komadima nakita, sjajem novih kolekcija, stavljajući stil i kvalitetu uvijek na vrh svojih prioriteta, da bi zadovoljili svoje klijente.
Ušli smo u novu, 2014. godinu, koja nam može postati sjajna uz blještavilo i eleganciju nakita Prahir, prigodnog za osvježenje svake odjevne kombinacije.

Stručnjaci za zlato i srebro iz zlatarnice Prahir osigurali su da i u ovu sezonu uđete sa stilom, a svoju sposobnost uvijek nadopunjuju edukacijama neizbježnim za držanje koraka s novim trendovima.

S prstenjem od 14 karatnog zlata zasjat će svaka odjevna kombinacija. Prstenje je ukrašeno cirkonima ili izrađeno miješanjem žutog i bijelog zlata, čime još više možete istaknuti svoju osobnost.
Ovo prstenje savršeno se nadopunjuje s naušnicama od žutog 14 karatnog zlata. U obliku kockastih kavezića, čuvaju nefiksirani cirkon, koji će zasjati svakim vašim pokretom.
01
Ljubitelje srebra oduševit će jednostavnost i elegancija srebrne narukvice koja asocira na mrežu isprepletenu od užeta.. Metalni elementi u cjelosti su izrađeni od srebra, a tkanina je proizvedena od originalnih niti Laurexa koji ne izaziva alergiju te ne gubi boju s vremenom.
02
Ogrlica izrađena od 14 karatnog bijelog zlata ukrašena riječnim kultiviranim biserom i cirkonom, obavit će svaki vrat stilom.
03

Nakit se može pronaći u poslovnicama zlatarnice Prahir na sljedećim adresama: Ilica 43, Zagreb; Zagrebačka 57, Velika Gorica te Zagrebačka 56, Velika Gorica.