Get Adobe Flash player

Božićni popust vjenčanog prstenja

01Ako ste odlučili uploviti u bračnu luku, sad je najbolje vrijeme za odabir vjenčanog prstenja u zlatarnici Prahir. Povodom blagdana, Prahir svoje klijente daruje popustom od 25% na vjenčano prstenje.

 

U zlatarnici Prahir želje svakog klijenta na prvom su mjestu. Vjenčani prsten, kao simbol međusobne želje i ljubavi koji bračni par nosi na ruci vječni je podsjetnik na najljepši dan u životu. Upravo iz tog razloga, u zlatarnici Prahir se trude pokazati uloženu ljubav u izradu tog komada nakita.

 

Dizajniranje i izrada vjenčanog prstenja je zahtjevan posao koji iziskuju potpunu predanost. Usto, trebate imati na umu kako u zlatarnici Prahir svaki klijent dobije individualni pristup, a prstenje se izrađuje baš po njihovoj mjeri, uvažavajući sve ideje i želje.

02

„Neki naši klijenti dolaze s već razrađenim idejama i temama koje žele uklopiti u dizajn i izradu prstenja. Upravo zbog toga, shvatili smo da smo vrlo dobri u provođenju ideja klijenata u vizualnu reprezentaciju njihove estetske zamisli.“ – kaže Tomislav Prahir.

 

Zlato ionako nikad ne izlazi iz mode. U zlatarnici Prahir, klijenti mogu dobiti jedinstven i prepoznatljiv dizajn koji je ipak uvijek u korak sa svjetskim trendovima. Mogu birati između žutog, bijelog ili crvenog zlata, a kako bi dobio još veći sjaj, zlato se ukrašava cirkonima ili briljantima. Bijelo, žuto i crveno zlato se mogu kombinirati, a  time se dobije jedna odvažna, ali i dalje elegantna varijanta bilo kojeg komada nakita.

Ovu posebnu ponudu možete iskoristiti do 31. prosinca 2013. i tako po povoljnijim uvjetima dobiti željeni prsten koji će vas zauvijek podsjećati na najljepši dan u životu.