Get Adobe Flash player

Vi darujete, Prahir daruje Vas!

01Vrijeme je blagdana, što znači i da je vrijeme darivanja. Svoje najmilije možete obradovati  raznim poklonima, a jedan od najljepših, zasigurno je nakit.

 

S novom kolekcijom zlatarnice Prahir ne može se pogriješiti. Tu je ponešto za svačiji ukus, ovisno o tome preferirate li bijelo ili žuto zlato, volite li svoj nakit jednostavan ili možda ukrašen cirkonima...

 

Izdvajamo komplete iz nove kolekcije, koji će biti siguran pogodak za svečane prigode tijekom blagdana, bilo da ih darujete ili se odlučite priuštiti sebi komad nakita za doček 2014. godine.

 

Elegancija se može postići vrlo lako, uz odabir srebrne narukvice i privjeska. Narukvica od tekstila s posrebrenim nitima, završava umjetnim biserima koji daju posebnu notu profinjenosti. Stakleni privjesak također je ukrašen srebrom i cirkonima.

02

Narukvica od 14 karatnog zlata zasjat će na svakoj ruci, a posebna je i zbog svoje, na dijelovima, smeđe boje koja joj daje notu profinjenosti. Prsten koji dolazi kao savršen dodatak narukvici, također je od 14 karatnog žutog zlata te je ukrašen cirkonima.

03

Naušnice i prsten od bijelog zlata ukrašeni riječnim kultiviranim biserima i cirkonima savršeno će se složiti sa svečanim odjevnim kombinacijama.

01

Zlatarnica Prahir vodi brigu o svojim klijentima tijekom cijele godine, a u blagdansko doba, prilikom kupovine nakita, zlatarnica Prahir daruje svakog kupca minijaturom anđela.