Get Adobe Flash player

Dan otvorenih vrata 01.12.2012. Hotel Bunčić Vrbovec

01Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u Hotel Bunčić Vrbovec od 10 - 20 h! Pogledajte našu ponudu organizacije vjenčanja, kušajte naše kolače i torte za sve prigode, dogovorite proslave godišnjica, krstitki, prve pričesti, krizme, diplome... 

 

Za vjenčanje iz snova

Kako bi dan Vašeg vjenčanja bio Vaš dan iz snova, obratite se iskusnom timu Hotela Bunčić Vrbovec. Na jednom je mjestu moguće dogovoriti sve – od sale za svadbenu svečanost, preko dekoracija, pozivnica, zahvalnica pa sve do preporuke koju muziku ili fotografa odabrati!

Mladi parovi i njihove obitelji prije vjenčanja često su pod velikim stresom, neovisno o tome što je riječ o sretnom događaju. Ne bi željeli nekoga izostaviti s liste uzvanika, željeli bi da ugođaj za dan koji dugo pripremaju bude poseban, hrana za pamćenje, da glazba podigne raspoloženje i da se svi odlično zabave... Odlučite li se za vjenčanje u Hotelu Bunčić Vrbovec, naš iskusni tim preuzet će i riješiti spomenute zadatke, a Vama će ostati dovoljno vremena da se posvetite sebi i svom danu za sjećanje.

02


Tražite li sale za vjenčanje, a da je u blizini Zagreb, Dugo Selo ili Vrbovec, provjerite kako izgledaju sale za svadbe Hotela Bunčić Vrbovec. Možete birati između tri dvorane, ovisno o broju gostiju i prostoru kakav želite: sala Marija Jurić Zagorka može ugostiti 100 uzvanika, sala Zrinski 150, a sala Rotary čak 450 uzvanika.

Rado ćemo Vam pokazati što nudimo, uz pregršt novih ideja u kojima ćete prepoznati najbolju za Vas.

Iskusan tim za organizaciju vjenčanja Hotela Bunčić Vrbovec spreman je ispuniti svaku Vašu želju: s povjerenjem nam možete prepustiti idejno rješenje pozivnica i zahvalnica, sukladno Vašim željama. Predložit ćemo Vam meni za catering uoči vjenčanja, sastaviti jelovnik večere s biranim, svježim i domaćim namirnicama koji će pratiti Vaše gurmanske zahtjeve, uključujući slastice i vrhunac večeri – svadbenu tortu.


03

 

Dekoracija sale za vjenčanje također je sastavni dio ugođaja, a da bi bio što raskošniji, tu je naš dekorater koji će svojim stručnim savjetima pomoći u odabiru cvijeća, boja i svih ostalih detalja.

Naše je iskustvo u pripremi vjenčanja zaista bogato – mnogi parovi odabrali su našu uslugu i neopterećeno uživali u ugodnom okruženju i brzoj i profesionalnoj usluzi. Povratne informacije koje smo dobili od njih najljepši su nam kompliment i preporuka: od prvog kontakta bilo im je jasno s koliko se profesionalizma, ljubavi i stručnosti osoblje hotela posvećuje upravo njima i njihovom najvažnijem danu.

Hotel Bunčić Vrbovec ističe se pristupačnošću, inovativnim idejama i individualnim pristupom.

 

Jer, mi smo tu zbog Vas...