Get Adobe Flash player

Lijepa manekenka Iva Jerković odabrala svoju vjenčanicu

Lijepa manekenka Iva Jerković odabrala svoju vjenčanicu i snimila kampanju za Dane Vjenčanja 2012. powered by Elektrolux!

 

Iva_jerkovic_Dani_vjencanja_5Atraktivna manekenka Iva Jerković u salonu vjenčanica Royal Bride odabrala je svoju idealnu vjenčanicu te je u njoj snimila novu kampanju za Dane Vjenčanja 2012. powered by Elektrolux. Prekrasna Iva svu je svoju ženstvenost i snagu pokazala u sexy vjenčanici koja joj je stajala kao salivena, a hoće li Iva uskoro stati pred oltar i dalje ostaje njezina slatka tajna kao i odgovor na pitanje tko joj je darovao prsten koji već neko vrijeme blješti na njezinoj ruci.

Da bi kampanja predstavila upravo ono čime smo se vodili odnosno kako stvoriti samosvjesnu ženu koja zna što želi pobrinuo se mladi fotograf Zvonimir Kušec iz One day studia, a sve se odvijalo pod budnim i stručnim okom nekadašnje prve pratilje Miss svijeta Anice Kovač.

 VIZUAL DANI VJENČANJA 2012.

Manekeni: Iva Jerković i Dean Pelić

Vjenčanica: model Iva H., Royal Bride kolekcija 2013.

Nakit: Zlatarnice Prahir

Fotograf: Zvonimir Kušec/One Day Studio, Asistent fotografa: Danijela Šola

Cipele: Karla

Frizura: Revlon

Make up: Morana Čok

Styling: Anica Kovač

Namještaj: Kvadra design

Iva_Jerkovic_Dani_vjencanja_3

Dani Vjenčanja powered by Elektrolux slijedeći petak otvaraju svoja vrata!

“Dani Vjenčanja” powered by Elektrolux su sajam vjenčanja s dugogodišnjom tradicijom i ponudom najboljih tvrtki i njihovih usluga povezanim s najljepšim danima u životu – Danima vjenčanja.

Iva_Jerkovic_Dani_vjencanja_4

Iz godine u godinu na Danima Vjenčanja predstavljaju se noviteti i trendovi iz vjenčarske industrije, a mnogobrojni renomirani izlagači savjetuju buduće mladence u organizaciji vjenčanja. Iz godine u godinu na Danima Vjenčanja predstavljamo vam  novitete i trendove iz vjenčarske industrije, a mnogobrojni renomirani izlagači savjetuju vas, naši budući mladenci o organizaciji vašeg DANA VJENČANJA .

Iva_jerkovic_dani_vjencanja_6

Na ovogodišnjim Danima Vjenčanja koji će se održati od 26.-28.10. na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 8, na čak 7 dnevnih modnih revija ekskluzivnu premijeru najnovije kolekcije vjenčanica za 2013. prikazati će Royal Bride, reviju će nositi i Iva Jerković. Svoje kolekcije vjenčanica, večernjih haljina, odijela i cipela prikazati će Vesna Sposa, Nancy, Ateliera Hera, In Moda, Bety, Linea Exclusive, Marka by Marija Cvitanović a kolekcije odijela modne kuće Kotka, Croata i Men’s stuff. Uvod u sve modne revije biti će Gold performance by Zlatarnice Prahir.

kampanja_Dani_Vjenanja